Google dan bakabilirsin :) kumralla kariştırıp kullandığım için biliyorum
Google dan bakabilirsin :) kumralla kariştırıp kullandığım için biliyorum
deki arkdsm saçlarını cikolata kahveye boyuyormuş akmış ve sonra ozaman koleston almıştm saç acıcısı onu sürmüş komple o cıkan rengi istiyorum dersen bi fikir elde etmiş olur kuaförün o tonlara yakın yapabilir saçını inşallah
dogrudur cnm sana bişey sölemedm zaten ben markaya şaşırdım belli renkler vardır cunku insanlar ona göre alırlar numaralara göre ayrılır ya boyalar 9 rakamı sarıdır yanına 5 gelirse dore sarılı olur bunlarda küllü anlayışı tam tersi ogrendiğim ii oldu
Eki Görüntüle 788532 julyy bu şu andaki saçım yani 4.20 nin açıcıyla açılmış hali sertlik falan yok aksine hamur gibi
istediğim renkseEki Görüntüle 788533 nasıl olacak
önce paletteyle açıyorum sonra kumrala boyuyorum ama ben küllü kumral istiyorum olmaz mı??
Iyi markadır syoss aslında ama :)zaten bnm markam belli yemişim syossunu :)))
çok teşekkür ederim canım cevabın için
Iyi markadır syoss aslında ama :)
çok teşekkür ederim yarın açıp boyuyorum fotosunu çekip paylaşırım burada cansın sen çok sağol ne büyük masraftan kurtardın beni bir bilsen
çok teşekkür ederim yarın açıp boyuyorum fotosunu çekip paylaşırım burada cansın sen çok sağol ne büyük masraftan kurtardın beni bir bilsen
julyyciiim senin ilk resimdeki saçlarını da çok beğendim
bakırlık vs göstermeyen bi kahve de istiyorum aslında
boyanın nosu kaç şimdiden aklımda bulunsun kışın boyayabilirim
bu arada sarıdan böyle bi renge geçerken neler yapmalı pigmentasyon dşında
saçını normalde açtırmışsn tekrar açmanı tavsiye etmezdim ama maalesefki kumral tonları koyu saçın üzerine tutmuyor buyuzden saçını 3 ton en az açman gerekiyorki renk yerine otursn 1 seferde akıcak ama 2. boyanda attıgın resme cok yakın hemen hemen aynısı olucaktır öpüyorm.
majirel 7.1 siparişi verdim bile sabahtan çıkıp paletteyi alıp kurtulacağım bu kafadan arık
kocaman öptüm seni julyy
oyy kıyamam nasıl mutlu olmuş :)) tmm tatlım bende cok öptüm seni insallah gönlüne göre olur ilk boyadıgında rengi akıcak 2. ay boyadıgında renk oturur üzülme herşeye bi çare var :)
2 tane sipariş ettim boyayı canım battı balık yan going yapçak bişey yok bir yerlerden başlamam lazım dı
slm cnm hoşgeldn :) boyan koyu renk oldugu için bnmde daha once severek kullandıgım bir renktir. diplerden başlayıp heryerine sırayla uygulayabilirsn rahatlıkla bekleme süresi için 40 dk yeterlidir kolay gelsin
çok teşekkürler:) saçlarımın dibi kendi rengi, altları boya olduğu için ikilemde kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?