Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Google dan bakabilirsin :) kumralla kariştırıp kullandığım için biliyorum

dogrudur cnm sana bişey sölemedm zaten ben markaya şaşırdım belli renkler vardır cunku insanlar ona göre alırlar numaralara göre ayrılır ya boyalar 9 rakamı sarıdır yanına 5 gelirse dore sarılı olur bunlarda küllü anlayışı tam tersi ogrendiğim ii oldu

5-6 yıldır koyu viyole boyuyordum adam istediğimiz gibi açılamayabilir dedi

kafanı şişirdim akşam akşam kusura bakma ama birgün daha böyle geçirmek istemiorum
yarın başlıcam işlemlere

çok teşekkür ederim canım cevabın için

Bende saşırdım önce genelde 9.1 kullandığım için canïm:)

cnm saçında bariz kızıllık yansımalar mevcut sen tam tersi renk istiorsn yani küllü o yuzden saçların yıpranıkmı bilemiorm ki eger saglam ve yıpranma yok ise komple açıp küllü kumral boyalar var majirel i bu konuda tavsiye ederim kuaför malzm satan yerlerden bulabilirsin. loreal majirel prof bi boyadır ancak bu boya saçını sabitler ama oncelikle açılması şart

çok teşekkür ederim yarın açıp boyuyorum fotosunu çekip paylaşırım burada cansın sen çok sağol ne büyük masraftan kurtardın beni bir bilsen

Iyi markadır syoss aslında ama :)

bnm saçlarımda biara yeşerme vardı o marka yeni cıktı zaten aldım onun turunculu bi rengi var bilirsn cok hoş bi bal rengi gibi dedim bunu süreymde yeşermeyi alsn sarılarımda altın sarısı olsn ama inan 1 gram faydası olmadı boşa boyamıştm belkide bana olmadı her markanın kullanıcısı ayrıdır tabi

çok teşekkür ederim yarın açıp boyuyorum fotosunu çekip paylaşırım burada cansın sen çok sağol ne büyük masraftan kurtardın beni bir bilsen

rica ederim cnm simdi kuaföre gitsen saçını açıcak yada şu kusturma saçmalıgı adı altındakini yapacaktı sonra üzerine kumralı boyucaktı koyu olcaktı saçın yine yıkayınca akar dicekti :d boşver sen nette daha bilgilenirsn zamanında herşei yaşadıgım için cvremdende biliorm kolay gelsin cnm. ayrıca saçını açtıgında dikkat etmen gereken heryeri eşit açılsn dalgalı kalmasın 2 paket al açıcıyı olurmu bol bol sür. sakın su falanda karıştırma

saçını normalde açtırmışsn tekrar açmanı tavsiye etmezdim ama maalesefki kumral tonları koyu saçın üzerine tutmuyor buyuzden saçını 3 ton en az açman gerekiyorki renk yerine otursn 1 seferde akıcak ama 2. boyanda attıgın resme cok yakın hemen hemen aynısı olucaktır öpüyorm.

julyyciiim senin ilk resimdeki saçlarını da çok beğendim
bakırlık vs göstermeyen bi kahve de istiyorum aslında
boyanın nosu kaç şimdiden aklımda bulunsun kışın boyayabilirim
bu arada sarıdan böyle bi renge geçerken neler yapmalı pigmentasyon dşında

cnm o rengin adı koleston kışkırtıcı kahve bide ben o ara cikolata kahveye boyamıştm akmıştı orda aralara ince balyaj falan attım sonra hoş gzl renkler deenemelisin sarıdan koyuya gecerken cok sıkıntılı mesela ben artık koyu yapma gibi bi şansımyok saçımı okdr cok açma sonucu maalesef saç pigmentlerim öldü ve renk almıyor pigmentasyn bile işe yaramıyor ancak dipler cıktıkça yavaş yavaş koyultup üstten alta boyamayla tekrar kararabilirim sizin öle sorununuzyok ne gzl :) pigmentasyon yapıp istediğin renge boyamak dışında başka bişey neyazıkki yok

majirel 7.1 siparişi verdim bile sabahtan çıkıp paletteyi alıp kurtulacağım bu kafadan arık

kocaman öptüm seni julyy

majirel 7.1 siparişi verdim bile sabahtan çıkıp paletteyi alıp kurtulacağım bu kafadan arık

kocaman öptüm seni julyy

oyy kıyamam nasıl mutlu olmuş :)) tmm tatlım bende cok öptüm seni insallah gönlüne göre olur ilk boyadıgında rengi akıcak 2. ay boyadıgında renk oturur üzülme herşeye bi çare var :)

oyy kıyamam nasıl mutlu olmuş :)) tmm tatlım bende cok öptüm seni insallah gönlüne göre olur ilk boyadıgında rengi akıcak 2. ay boyadıgında renk oturur üzülme herşeye bi çare var :)

2 tane sipariş ettim boyayı canım battı balık yan going yapçak bişey yok bir yerlerden başlamam lazım dı

2 tane sipariş ettim boyayı canım battı balık yan going yapçak bişey yok bir yerlerden başlamam lazım dı

vallahi ben smdi yazıcaktım 2 adet al die bol bol sürersn boyasız biyer kalmasın yoksa papagan gibi olur yine :) paylaş sonra fotonu grsrz

slm cnm hoşgeldn :) boyan koyu renk oldugu için bnmde daha once severek kullandıgım bir renktir. diplerden başlayıp heryerine sırayla uygulayabilirsn rahatlıkla bekleme süresi için 40 dk yeterlidir kolay gelsin

çok teşekkürler:) saçlarımın dibi kendi rengi, altları boya olduğu için ikilemde kalmıştım.

çok teşekkürler:) saçlarımın dibi kendi rengi, altları boya olduğu için ikilemde kalmıştım.

yok cnm merak etme koyu renklerde dip uç farketmiyor rahat boyama yapabilirsn sarılar zorluyor işte bizi sizin renkler kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…