Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

boya konusunda bayağı bilgiliymişsiniz ben 2.fotodaki rengi çok beğendim ,benim saçlarım koyu kahve doğal rengim, çok açık olmayan bir sarı istiyorum acaba bu rengi nasıl bulurum cvp verirseniz sevinirim

boya konusunda bayağı bilgiliymişsiniz ben 2.fotodaki rengi çok beğendim ,benim saçlarım koyu kahve doğal rengim, çok açık olmayan bir sarı istiyorum acaba bu rengi nasıl bulurum cvp verirseniz sevinirim

cnm 2. fotomda saçlarım kışkırtıcı kahve ve cikolata kahve boyamıştm sırasıyla sonra aktı o boyam bende cok soluk kaldı die aralarına paket atmıştım o açıklıklar boya değil cnm balyaj ozamanlar renk açıcılarla aralara paketlemiştim cok tutmadım baharat renkleri seviordm öle oldu

o aradaki sarıların bikaç ton açığını istiyorum ben palette açıcıylamı daha iyi sonuç alırım yoksa açık satılan toz oryallemi?

Evet olabilir :)

teşekkürler canım bende 2 yıl sarı kullandım ama saçlarım o kadar kötü olduki belimdeki saçı enseme kadar kestim sarıyı seviorum ama yakıyo bildiğin

öncelikle herkese merhabalar
Jully saçlarına bayıldım. gerçekten sarının en güzel tonlarını yakalamışsın. Benimde sapsarıydı geçen sene
bu bir sene önceki sarı saçlarım
bu sarı saçlarımı boyadıktan sonra oluşan değişik renk saçım
bu da boyadığım koyu boyanın akmış hali şuan saçlarım böyle.

Ben şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum. yukarıdaki sarıyı krem boyayla boyaya boyaya ancak bir senede oturmuştu rengi. şimdi korkuyorum saçım hem koyu renk boyalı hemde diplerim çok fazla çıktı renk farkı yaratır saçlarım yanar diye korkuyorum. Nasıl yapmalıyım bilmiyorum ??

hmm,çok soru sordum ama saç diplerine nasıl uygulanıyor dipler daha çabuk açılıyor onu nasıl ayarlıyorsunuz

dipler daha çabuk boyada açılır cnm toz orealde heryer hemen hemen eşit açılır dip tarafına cok getirmiceksin zaten dipten 2 cm aşşasndan atıcaksınz röfleyi

korkuyorsan herkesede dediğim gibi saçın yapısını siz biliorsnz yanar yanmaz az cok anlarsınz saç kalitenizden.. ozaman sana tekrar sarıya boyamanı önericem tabikiiiiii once dipleri komple 3-4ton açıçı ile açtıktan sonra butun (uç orta) saçını boyucaksın en son açılan diplere komple boca ediceksin begendiğin herhangi bi küllü sarı olabilir saçında oncesi küllü sarıymş simdiki doreli bi sarı oda koyultup açmandan kaynaklı kolay gelsin

teşekkürler canım bende 2 yıl sarı kullandım ama saçlarım o kadar kötü olduki belimdeki saçı enseme kadar kestim sarıyı seviorum ama yakıyo bildiğin

cnm sarı saç bakım istiyo kuaföre gidip sarı yapıp sonra hiç bakım uygulamayan saçları kuruyan mahvolan insan cok, onlara arada cila yapmak lazım bakmak lazım evet cok meşakatli bi renk. paso dibi cktı derdi, yok cok yıkadm turuncu oldu, küllü sarı tutmuo hemen akıo vs gibi.. bide saç yapından kaynaklı kiminin saçı 3 kez oreal toz açıcı yapsın eline bırakır ama bnm saçlarım yanmamıştı sadece uçları çatallaştı kestirmiştim okdr.. ama cok üzüldüm uzun saçtan kısaya geçmenin ne zor oldugunu gayet ii bilirim. sende cıtcıt al kullann kökü sende uzar nasılsa.

Merhaba,
garip gelebilir ama bende ne biçim saç varsa ne yapsam da platin olmuyor.

2 kere 40 lık oksidan ve oryal ve 1 kere 30 luk ile açtım..1 kere senin de bahsettiğin palette ile boyadım.. Ama amannn Allahım o ne.. 11 Senedir boya kullanırım bu güne kadar böyle yakan boya görmedim, zaten soonra saç derim kabuk tuttu Neyse Ondan sonra nevacolor ile 2 kez, color max ile 1 kez boyadım ve bi çok kez cila attım. Bu arada colormax boyaya renk olarak bayıldım ama zaten yıpranmış olan saçlarımı çok kuruttu.. Bence o boya küllü cila için çok ideal. Yoğun küllü olmasına rağmen, açık renk olan saçlarımı yeşillendirmedi. Lakin bir daha asla bu boya ile direkt boyamam, cila atarım. Yanlış Hatırlamıyorsam saçlarıma yaptığım işlemler bunlar.. Çoğu vardır eksiği yoktur o derece yani

Platin olmuyor, olmuyor, ol-mu-yorrr :) Bi kez daha açmaya korkuyorum çünkü saçlarım belimi geçmişti, kalçamdaydı ama baya kestim, şuan belimde. Daha fazla kesemem, kıyamam..

Şuan saçlarım tam olarak eklediğim fotodaki renk.. Çok doğal ve sanki orjinal sarışınmışım gibi soğuk bir ton.

Bu tonu nasıl yakaladığıma gelirsek, biraz riskli ama denemeye değer. Nevacolor orkide moru.

Bu boyayı kabın içerisine fındık kadar koyuyorum ( Saçlarım belime kadar ) En fazla 1 çay kaşığı oksidan ekliyorum ve üzerine bol bol saç kremi katıyorum içerisinde hiç pürüz kalmayacak şekilde 4,5 dk fırça ile ezerek karıştırıyorum. Oldukça ıslak olan saçlarıma çok hızlı ama çok hızlı uygulayıp hemen tarıyorum. Bu iki işlem 5 dk yı bile geçmemeli. Güzelce duruluyorum.. Riskli dediysem şöyle bir riski var, saç hemen mor renkleri alıyor ve bazen morluklar oluşabiliyor.. Bende morluk oluştuğunda iki kez yoğun bi şekilde köpükleyip, bir kez de bol kremle taradığımda yok olup yerini soğuk bir tona bırakıyor.

Bu tonu hiç bir boya ile elde edemedim okadar doğal ki bu nedenle vazgeçmeyi düşünmüyorum. Yabanci blogları, youtube u fln araştırısanız bu işlemi bir çok insanın uyguladığını görürsünüz.

Açmaya korkuuyorum dedim, aslında kuaför fobim de var, yakmışlardı saçlarımı bi kez ama diyorum ki gitsem şöyle 10 15 paket attırsam platin rengi yakalarlar mı? Yoksa saçlarımı yakarlar mı? Bğir kaç gündür aklımda bu soru var

Şuan saçlarımnın rengi bu şekilde hemen hemen aynı. Hemen hemen dediysem aradaki tek fark onunkisi çok parlak, benimkininse açılaa açıla boyanmaktan feri gitniş

Son düzenleme:
jully ben platin saçlarımın arasına hafif kumrallar istiyorum demiştim hatırlarsan küllü kumral kullanabilirsin demiştin ya kumrallar malum platin saçı yeşilleştiriyo küllü daha da yeşil yaparsa ya korkuyorum çooooooooook

Çok ilginç (= kendi saçın ne renk acaba? Yani dipten çıkan orjinal rengin ne?

cnm sen saç uçların platin komplesi kumral :) attıgın resim öyleydi yanlış hatırlamıorsam tabikide o platin olan yerlere gelmicek şekilde boyucaksn pakete alıcaksn yoksa yeşillenmezmi hiç :) istek saçın ombre soguk platin atmıştn hatırlatırım

4. ve 5. fotoğraftaki saç rengini çok beğendim (sanırım aynı renk ikiside)..

şuanki saç renginden sıkılırsan ilerde tekrar o renge dönmelisin bence çok hoş..

Son düzenleme:
Valla bravo çok beğendim,iyi cesaret.Ben saç rengimi değiştirmeden önce akla karayı seçmiştim:) ama sonuç başarılı oldu benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…