• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

çok teşekkürler canım :16:
açıkçası uçlara doğru bi yeşillenme de farkettim sanki
ama hiç boya filan değmedi saçıma :44:
kısa bi süreliğine tatile çıkıcam onu bekliyorum iyce nolacaksa olsun saçıma da sonra hemen cila işini halledicem :9:

o yeşillenme bnm saç uzmanı arkdsm var sudan oluyormuş suyun kloru mahvediormuş saçları yeşillenme yapıormş bunu kahve tonu olan bayanlarda yaşıyor aslında ama sarışınlarda cok bariz gözüküyor. onlardada kahveleri soluyor .. evet gzl seçim tatil sonrası yapmanda fayda var :)) tatilini bitir ben sana tekrar yazarım iyice gzl renklerede bir bak ona göre karar verelim boyarsn öptüm

o yeşillenme bnm saç uzmanı arkdsm var sudan oluyormuş suyun kloru mahvediormuş saçları yeşillenme yapıormş bunu kahve tonu olan bayanlarda yaşıyor aslında ama sarışınlarda cok bariz gözüküyor. onlardada kahveleri soluyor .. evet gzl seçim tatil sonrası yapmanda fayda var :)) tatilini bitir ben sana tekrar yazarım iyice gzl renklerede bir bak ona göre karar verelim boyarsn öptüm

tamam canım teşekkürler
döndüğümde foto da eklerim daha net olur durum

teşekkür ederim :16:
cila işlemini nasıl yapıyoduk
sanırım bi miktar su katılıcak ama tam hatırlayamıyorum saçta ne kadar bekletmeli vs

cnm yukarıda bir arkdsımız 9.5 yazmış fakar katalok nosuna göre 5 li rakamlar doreliğe bakan renklerdir bilgin olsn misal bu renk palettede pırıltılı bal rengidir ... cila konusuna gelince boyanın tamamını saçın uzunluguna göre 1 bardak ılık su ile yapıcaksın içine 1 tatlı kaşıgı oksidan atıcaksn ve hemen yıkamalısın şampuanlar gibi surup tonlandırman yeterli baktın renk alıyor yıka hemen bukdr.

cnm yukarıda bir arkdsımız 9.5 yazmış fakar katalok nosuna göre 5 li rakamlar doreliğe bakan renklerdir bilgin olsn misal bu renk palettede pırıltılı bal rengidir ... cila konusuna gelince boyanın tamamını saçın uzunluguna göre 1 bardak ılık su ile yapıcaksın içine 1 tatlı kaşıgı oksidan atıcaksn ve hemen yıkamalısın şampuanlar gibi surup tonlandırman yeterli baktın renk alıyor yıka hemen bukdr.

tamam canım teşekkürler
söylediğin renklere bi bakayım ben
dediğim gibi dönüşte foto eklerim ona göre bi yol tutarız daha temiz olur iş :9:

julyy sac boyama konusunda epey tecübelisin ne güzel
yaklasık 5-6 yıldı neva color 4.20 koyu viyole boyuyordum saçlarımı
hangi akla hizmet bilmiyorum ama geçen hafta açtıdım saçlarımı
açık küllü kumralın üzerine röfle istiyorum
tabi önce şu rengarenk saçtan kurtulmam lazım
ne yapmam gerekiyor

teşekkürler

tamam canım teşekkürler
söylediğin renklere bi bakayım ben
dediğim gibi dönüşte foto eklerim ona göre bi yol tutarız daha temiz olur iş :9:

ben aileme arkdslarıma boyuyorm bildiğin her tonu boyadım kendimede öle cok gzl dip renkler elde ettim daha dun boyadım yine yumuşacık harika bi sarı cıktı ortaya denemeden bilemiosn işte ben herşeyi deniyorum :d sen bana paletteden bu renk nasıl olur de yeter :1:

julyy sac boyama konusunda epey tecübelisin ne güzel
yaklasık 5-6 yıldı neva color 4.20 koyu viyole boyuyordum saçlarımı
hangi akla hizmet bilmiyorum ama geçen hafta açtıdım saçlarımı
açık küllü kumralın üzerine röfle istiyorum
tabi önce şu rengarenk saçtan kurtulmam lazım
ne yapmam gerekiyor

teşekkürler

eminim suan saçların cok serttir neva coloru sevmiyorum bnm saçlarımı mahvetti heleki sarı tonları...! zor duzelttim. neyse oncelikle saçını sabit bi renk yapmamız gerekiyor cnm rengarenkliği alıcak ve açık küllü yumuşak bi renk olur istersen once saçlarını komple tekrar açmak zorundasın :/ cunku bu rengarenk saçlarına duz bir boya sürersen dalga dalga olucak yıkadıkça kusucak saç palette yogun açıcı ile saçlarını komple aç üzerine istediğin gzl bi kumral rengini boya 2. boyamadan sonra yavaş yavaş renk yerine oturmaya başlar sonrasıda röfleni ister kuaförde istersen burdan anlatırım evde yaparsn bu senin bi 2 ayını alıcaktır

dördüncü resimdeki saç rengin tam benim istediğim renk sayfa ikide anlatmısın ama biraz uzun sürecek galiba o renge dönmek saçım fındık kabuğu ben kuaföre ne desem acaba :26:

Syoss 9.5 kûllû sarı olarak geçiyo :)

dördüncü resimdeki saç rengin tam benim istediğim renk sayfa ikide anlatmısın ama biraz uzun sürecek galiba o renge dönmek saçım fındık kabuğu ben kuaföre ne desem acaba :26:

deki arkdsm saçlarını cikolata kahveye boyuyormuş akmış ve sonra ozaman koleston almıştm saç acıcısı onu sürmüş komple o cıkan rengi istiyorum dersen bi fikir elde etmiş olur kuaförün o tonlara yakın yapabilir saçını inşallah

Back
X