• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Saclarinizi acmak icin loreal platinium toz acici deneyin, tecrubelerinizi paylasin, ben cok duydum gelin gotun ki daha denemek kismet olmadi, sanirim bi on gun icerisinde dip boyami onunla yapacagim, rofleden duz sariya gectim, zor oldu ama rofleden o kadar biktim ki. Aralardaki renk farkliliklari sarilari bozuyo surekli, renk sabit kalmiyo, ben victoria beckham'in sari sacli halindeki gibi parlak baskin sariyi seviyorum. Amerikadan toner getirdim, sac acildiktan sonra o tonerler hayat kurtariyo, sactaki sariligi turunculugu aliyo, kezban sarisi out iskandinav sarisi in:) ama diplerim cikti suan, her seferinde oryal dip boya yaptircam ama dip rofleden iyidir. En azindan ortaya cikan renk bi sekilde parlak oluyo.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
yardımına ihtiyacım varrr.. :)
5 ay önce platin rengi güzelim saçlarımı açık kestaneye boyadım sinir haliyle ama sonra hoşuma gitti gibi 5 ay boyunca 2 kez daha 6.1 ve 5.35 'le boyamıştım kendi rengimde açık kestane makyaj derdi yok soluk görünmek yok diye 5 ay idare ettim ama çok sıkıldım ben eski platin saçlarımı istiyorum cnm daha öncede cok boyadım açtım saçlarımı ama bayağı bilgilisin bu konuda cnm ben nasıl açabilirim saçlarımı küllü platin yapmak istiyorum hangi oksidan kullanmalıyım nasıl ölçüsü ve evde mavi açıcı tozum yani orealimde var ne olurrr banada yardım et sarı şeker detaylı olarak anlatır mısın saçım yıpranmış ama dayanabilir sanırım daha önce çok açıldı ama güçlüdür benim saçlarım en kısa zmanda eski halime kavuşmk istiyorumm:16::54::44::2::18::17:.. :8:

Canim sende lorael platinum toz acici ile saclarini actirabilirsin, ilker yavruturk yapio, ona para bayilmiyim diosan internetten satin al, mavi olani, pembe degil. Birde oncesinde boya silici kullan.

Canim sende lorael platinum toz acici ile saclarini actirabilirsin, ilker yavruturk yapio, ona para bayilmiyim diosan internetten satin al, mavi olani, pembe degil. Birde oncesinde boya silici kullan.

canımm tşk ederim ederim cevabın için boya silici üst üste koyu boyanmış saçı açar mı ki
ben sarıdan koyu yapanlar için diye biliyorum ben platin saçlarımın üstüne 3 kez koyu boya uyguladım yazdığım şekilde cnm ben de bir paket mavi toz açıcı var ama loreal platinium toz acici değil acaba loreal daha mı az yıpratır eger öyleyse onu uygularım :)
bayağı gözümü kararttım artık eski saçlarımı istiyorum :)
:43::54::30:

Saclarinizi acmak icin loreal platinium toz acici deneyin, tecrubelerinizi paylasin, ben cok duydum gelin gotun ki daha denemek kismet olmadi, sanirim bi on gun icerisinde dip boyami onunla yapacagim, rofleden duz sariya gectim, zor oldu ama rofleden o kadar biktim ki. Aralardaki renk farkliliklari sarilari bozuyo surekli, renk sabit kalmiyo, ben victoria beckham'in sari sacli halindeki gibi parlak baskin sariyi seviyorum. Amerikadan toner getirdim, sac acildiktan sonra o tonerler hayat kurtariyo, sactaki sariligi turunculugu aliyo, kezban sarisi out iskandinav sarisi in:) ama diplerim cikti suan, her seferinde oryal dip boya yaptircam ama dip rofleden iyidir. En azindan ortaya cikan renk bi sekilde parlak oluyo.

kezban sarisi out iskandinav sarisi in hahah koptum valla cnm :)
:34:nasıl bir şey o ilk kez duydum turkiyede satılmıyor mu?
ayrıca röfle kadar saçı yıpratan bir şey yok sanırım zamanında yapardım ben de sonradan düz sarıya geçtim en iyisi ;)

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)

ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..

merhabalar öncelikle saçların çok güzel ve sağlıklı duruyor gerçekten benim bir sorum olacak saçımın şuan ki halini koyuyorum krepe balyaj vardı üzerine komple boya yaptım uçlar daha açık bir kaç renk şuan bu saçı açıcı kullanmadan koyu sarı gibi tatlı bir renge nasıl çevirebilirim garnier 110 111 gibi boyalar işe yarar mı ? yardımcı olursan çok sevinirim :16:

merhabalar öncelikle saçların çok güzel ve sağlıklı duruyor gerçekten benim bir sorum olacak saçımın şuan ki halini koyuyorum krepe balyaj vardı üzerine komple boya yaptım uçlar daha açık bir kaç renk şuan bu saçı açıcı kullanmadan koyu sarı gibi tatlı bir renge nasıl çevirebilirim garnier 110 111 gibi boyalar işe yarar mı ? yardımcı olursan çok sevinirim :16:

yükleyememişim resimleri şimdi yükledim :D

Eklentiler

• $WP_20140415_005.webp
    $WP_20140415_005.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 171
  • $WP_20140415_010.webp
    $WP_20140415_010.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 153
  • $WP_20140415_023.webp
    $WP_20140415_023.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 158

KENdİNİZE BİR KONU AÇARSANIZ ORAdA ANLATIMINIZI YAPIN GÖRÜYORSUNUZKİ BU BENİM KONUM TEŞEKKÜRLER..

Bende saçımı boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum nedense:18:
sizin saç renkelrinizide çok beğendim güle güle kullanın..

COK TEŞEKKÜR EdERİM CNM KENdİNE GUVENdİĞİN İSTEdİĞİN ZAMAN BUNA KARAR VERİP SENdE BOYAYABİLİRSİN HEPİMİZ GİBİ :34:

kızlar merhaba ben saçımı iki hafta önce palette kışkırtıcı viyole ile boyadım koyu saçı kendıme yakıstıramadım ertesi gün kuaföre gittim nasıl değiştirebilecegimi öğrenmek için patlıcan morunu değiştirmenin çok zor olduğunu söyledi.Azmettim 15 günde neredeyse 2 ton açtım beyaz sabunla :) hergün yıkamaya devam hala :) aynalara küstüm, sizce bu saçı eski haline getirebilir miyim? karameldi saçlarım, kumral ya da karamel yapmak istiyorum tekrar

SORUYU KİME SORdUNUZ KIZLAR KİM ANLAYAMAdIM :37:

HANIMLAR BEN BURAdA UZUN SÜREdİR VARIM BELKİdE YUZLERCE İNSANA YARdIM ETTİM VE BU KONU BENİM KONUM HERKES KAFASINA GÖRE GELİP BURdA NE YAPTIGINI YAZARSA OLMAZ BANA SORACAGINZ SORULARINIZ VAR İSE LÜTFEN YAZIN BAŞKALARININ YÖNLENdİRMELERİNE İHTİYAC dUYUYORSANIZ O KİŞİLERLE ÖZELdEN İRTİBATA GECİNİZ (KONUMA dEĞİL) ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:
Geçen yıl sık rofle olan saçlarımı dip boya yaptırarak bu zamana geldim dipler kızıl uclar platin gibiydi bi çok kuaföre sordum komple boya ya mam elim de kalır dediler bende geçen ay kendim dipleri açtım ve palette 10.1 boyadım ama 2 renk oldu aslin da tam istedigim beyaz a yakin platin di becereme dim yorumlar da krepe balyaj yaptiran biri vardi o da cok hosuma gitti resimleri yüklerim ona göre yardım ci olursan çok sevinirim...[/QUOTE buarada dipleri açma ve boyama dan hafta sonra tekrar palette 10.1 tekrar komple boyadım resim yukleyeme dim senin le iletişim için üye olmuştum resim yukleyeme dim ricam mail adresin i verebilir misin ? Ordan saçım in resimleri göndersem

BURAYA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNRİM

yardımına ihtiyacım varrr.. :)
5 ay önce platin rengi güzelim saçlarımı açık kestaneye boyadım sinir haliyle ama sonra hoşuma gitti gibi 5 ay boyunca 2 kez daha 6.1 ve 5.35 'le boyamıştım kendi rengimde açık kestane makyaj derdi yok soluk görünmek yok diye 5 ay idare ettim ama çok sıkıldım ben eski platin saçlarımı istiyorum cnm daha öncede cok boyadım açtım saçlarımı ama bayağı bilgilisin bu konuda cnm ben nasıl açabilirim saçlarımı küllü platin yapmak istiyorum hangi oksidan kullanmalıyım nasıl ölçüsü ve evde mavi açıcı tozum yani orealimde var ne olurrr banada yardım et sarı şeker detaylı olarak anlatır mısın saçım yıpranmış ama dayanabilir sanırım daha önce çok açıldı ama güçlüdür benim saçlarım en kısa zmanda eski halime kavuşmk istiyorumm:16::54::44::2::18::17:.. :8:

SAÇLARINA AKITMA İŞLEMİ YAPMAN GEREKİCEK dİPLERİN CIKTIYSA ONCELİK ONLARI AÇMAK OLUCAK dAHA SONRA SÖLEYECEGM İŞLEMİ YAPMAN GEREKİR ESKİ SARILARINA KAVUŞMAN İÇİN..

GERCİ SİZ BAŞKA BİR BAYANLA dİYALOĞA GİRİP SORUNUZUN CVBINI ALMIŞSINZ O KİŞİYLE ÖZELdEN KONUŞUN LÜTFEN SEVGİLER..

Son düzenleme:
Canım baktım da aktif şekilde arkadaşlara yardımcı oluyorsun ve epey de tecrübelisin bayıldım saç rengine.. Benim de çok acil yardıma ihtiyacım var bir başlık açmıştım ama kimse ilgilenmedi sana saçımın şu anki halini atsam fikir verebilir misin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

TEŞEKKÜRLER CNM TABİ RESMİNİZİ ATIN YARdIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

jully bişiy sracagim bnm sacim karamel gbi ama küllü diyelim.isilti atcam evde.isilti scin bi iki ton acigiyla atiliomus bnm sacimin iki ton acigi ne nasil anlyabilirim kutudan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçının fotosunu koy canım bu şekil anlayamam

CNM SARI SAÇA AÇICISIZ ULAŞMAK ZOR VE İMKANSIZ COK UZUN SÜRELER COK COK AÇIK SARI BOYALARA BOYAMAN GEREKİR ... UGRASIRIM BOYARIM dERSENdE HER ZMN TURUNCULU Bİ SARI SAÇA ULAŞABİLİRSİN MAALESEF:/

CNM SARI SAÇA AÇICISIZ ULAŞMAK ZOR VE İMKANSIZ COK UZUN SÜRELER COK COK AÇIK SARI BOYALARA BOYAMAN GEREKİR ... UGRASIRIM BOYARIM dERSENdE HER ZMN TURUNCULU Bİ SARI SAÇA ULAŞABİLİRSİN MAALESEF:/

saç rengim resimdeki gibi çok koyu olmadığı için açıcı kullanmadan ulaşabilirim belki dedim. çok açık bir sarı istemiyorum zaten. yoğun renk açıcı boyalar var ya majibold vs onlar da dediğin gibi turuncu mu yapar :26: silver şampuan cila vs gibi işlemler düzgün bir renge ulaşmamı sağlamaz mı? açıcı olayından korkuyorum

saç rengim resimdeki gibi çok koyu olmadığı için açıcı kullanmadan ulaşabilirim belki dedim. çok açık bir sarı istemiyorum zaten. yoğun renk açıcı boyalar var ya majibold vs onlar da dediğin gibi turuncu mu yapar :26: silver şampuan cila vs gibi işlemler düzgün bir renge ulaşmamı sağlamaz mı? açıcı olayından korkuyorum

evet cnm silver şampuan turuncu yansımanı alıcaktır . saçlarına koyu demedimki zaten cok turuncu bir zemin dedim saçın istediğin kadar açık renk olsn alt zemin turuncu ise istediğin kadar sarı renge boya hep kusar cnm o yuzden söledm . yogun renk açıcı dediğin olay oreal zaten :) onu istemiorm dedn ama oda toz açıcı bunun boya şeklinde olanlarıda var 11 ve 12li seriler yogun açıcılı boyalar işte bu boyalar saçı maalesef lastikleştiriyor tavsiye etmiorm cnm .. sen gzl bi sarı rengine boya daha sonra silver şampuan ile ara ara yıka ckta abartma saçların morarır :34:

Back
X