- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Hayır hayırr ben teşekkür ederim
Duana amin diyorum..
Bu topik hepimizin Paylaşımlara tamgaz devam..
Ben uykuya yeniliyorum ve gidiyorum izninle Mavim Öpüyorum seni çok,görüşürüz
.
.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hayırr ben teşekkür ederim
Duana amin diyorum..
Bu topik hepimizin Paylaşımlara tamgaz devam..
Ben uykuya yeniliyorum ve gidiyorum izninle Mavim Öpüyorum seni çok,görüşürüz
Aaahhh Meg cok tesekkür ederim, sanada zahmet ediyoruz canim yaaaa.....ama Alice harikalarindaki dünyandan 1 dakikasini bizede yasattin yaaaa...... gercekten sen benim gözümde o Alice `sin, Mavi`nin dedigi gibi ne güzel bir dünyan var, hayatini kendi istedigin ve sevdigin gibi yasiyorsun ya bu cok güzel.
Bu arada Lily Hanim da pek aristokrat, Kuki canim tam köpis hareketler veeee ya o ucan bicirlar icin ne demeli ? Biliyorsun Sultanlar benim en kiymetlilerim ( yüzüklerin efendisindeki gollom geldi aklima )
eeeee Kopuk beyin o amazon yesili tüyleriyle tam asaletli görünüyor..
Bu arada Meg bende yapabilirsem bugün yarin havuzdaki baliklarimi yollarim videousunu, ama ben senin gibi sesiz kalamiyorum, illaki konusurum. Sen benden daha kontrollüsün, ben baliklarimla bile konusuyorum, evet bu kadar oldu yani beni günün birinde akil hastanesine atmazlarsa iyi.
Ama benim sesime geliyorlar dedigimde, esim : tabiii, tabiii diyor, inanmiyor bana...
Mavi Terlik biz daha önce niye tanisamamisiz yahu ??? Vallahi cok egleniyorum, Hepinize selamlar argadüslerim
Mavi Terlik biz daha önce niye tanisamamisiz yahu ??? Vallahi cok egleniyorum, Hepinize selamlar argadüslerim
Teşekkür ederiz, sevimli ama aynı zamanda da çok inatçı :)ama ama ama
Ben de istiyorum
Maşallah bebişe
bu ne güzellik
minicik
Kıskanmadım hiç
Teşekkür ederiz, sevimli ama aynı zamanda da çok inatçı :)
Mamasını yemiyor, geldiğinden beri hiç yemedi Yaş mama verdim ama artık vermeyecekmişim, kuruyu yiyene kadar aç kalacakmış, vicdanım da el vermiyor ama gereken buysa yapacağız.aa ihihi yerim onu
napiyo ki ya da napmiyo
Mamasını yemiyor, geldiğinden beri hiç yemedi Yaş mama verdim ama artık vermeyecekmişim, kuruyu yiyene kadar aç kalacakmış, vicdanım da el vermiyor ama gereken buysa yapacağız.
Yok canım kendi çok rahat ve alıştı ilk günden.. Bunu üstünlük kurmak için yapıyormuş. Evde farklı yemek kokuları var ya onlardan verelim diye inatla kendi mamasını yemiyormuş. Eninde sonunda yiyecekmiş, bekleyeceğiz :/Hadii tüh
Daha yerini ve sizi yadırgıyor olabilir mi
Eline filan geliyo mu
Kaçıyo mu biraz
Yok canım kendi çok rahat ve alıştı ilk günden.. Bunu üstünlük kurmak için yapıyormuş. Evde farklı yemek kokuları var ya onlardan verelim diye inatla kendi mamasını yemiyormuş. Eninde sonunda yiyecekmiş, bekleyeceğiz :/
Evet zeka fışkırıyor o minik kafadan Atarım tabi bol bol fotoğraf :) Teşekkür ederim tekrardan..Haa işin iç yüzü başkaymış desene
Bak sen minik kulaklıya
Tamam öyle bişey varsa kısa zamanda alışır canım inşallah
Hayırlı olsun tekrar miniğin
Artık bize sık sık fotoğrafını atarsın dimi??
Biz de severiz
Maşallah bızdıklara
Aaahhh Meg cok tesekkür ederim, sanada zahmet ediyoruz canim yaaaa.....ama Alice harikalarindaki dünyandan 1 dakikasini bizede yasattin yaaaa...... gercekten sen benim gözümde o Alice `sin, Mavi`nin dedigi gibi ne güzel bir dünyan var, hayatini kendi istedigin ve sevdigin gibi yasiyorsun ya bu cok güzel.
Bu arada Lily Hanim da pek aristokrat, Kuki canim tam köpis hareketler veeee ya o ucan bicirlar icin ne demeli ? Biliyorsun Sultanlar benim en kiymetlilerim ( yüzüklerin efendisindeki gollom geldi aklima )
eeeee Kopuk beyin o amazon yesili tüyleriyle tam asaletli görünüyor..
Bu arada Meg bende yapabilirsem bugün yarin havuzdaki baliklarimi yollarim videousunu, ama ben senin gibi sesiz kalamiyorum, illaki konusurum. Sen benden daha kontrollüsün, ben baliklarimla bile konusuyorum, evet bu kadar oldu yani beni günün birinde akil hastanesine atmazlarsa iyi.
Ama benim sesime geliyorlar dedigimde, esim : tabiii, tabiii diyor, inanmiyor bana...
Biraz garip bi çalışma olmuş yukarıya yazdıklarım
Neden hepsi o pembe pencerenin içine girdi anlayamadım
ama güzel olmuş yine de
Aralarda benim de yazdıklarım var sadece alıntı değil
okuyunuz please...
Evet zeka fışkırıyor o minik kafadan Atarım tabi bol bol fotoğraf :) Teşekkür ederim tekrardan..
Oyy çok tatlılar ya:) Sultan papağanı delisiyiz biz:) çok şebek benimkiler de:)
Allah hepsine uzun ömürler versin
Ben düzelttim Terlikim Mavim
Rica ederim canım Mavim TerlikimHarikasın editörümm
Benimkiler de böyle işte:)
SOrma ya çok tatlılarSultanların sultanlığı
Bayıldım bayılldımm Maşallahları var