Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ben de öpüyorum kocamansahur hazırlamaya kaçar ben izninizle: )
kocaman öpüyorum sizi
efettt
sen didin ama önce
Uçanların kanatlıların zaafı var didin
Aklıma geldi tutamadım napıyim
O mesaç yanluşluklan boş gitti
Senin espirik iyi de,ben anlamamakta ısrar ettim. Beynim durdu galiba
O mesaç yanluşluklan boş gitti
Oy ne güldüm bu gece Benim espirim vardı ya,heh o espirideki kahraman değişti..
Vallahi hepsi fosur fosur uyuyorlar.. Ben de gidiyorum beynimi dinlendirmeyeYorgunluktandır kolay değil canım onca patili onca kanatlıyla uğraşmak
Bişe olmasSenin espri yalan oldu Ayak üstü enişteyi harcadık
Vallahi hepsi fosur fosur uyuyorlar.. Ben de gidiyorum beynimi dinlendirmeye
Öpüyorum seni kuzu
Olivia'cımmm
Tanıştırayım; Kopuk Bey kendisi(maşallah...)
Foto yukarıda Mavi'm
Kuki'yle Lili'ninkileri de tazelerim bir ara
Oy oy maşallahAllah sağlıklı ömür versin inşallah..
Çatlak agideşlerim benüm
Öptüm sizi
Tatlıkız çok tatlıymış saruşun bebe
Al onu da götür gittiğin yere (fikir sadece..)
Ömürlük yuvasında sağlıklı ve mutlu olsun inşallah
Aferin sana Koalinacım
Kızlar, yeni misafirimiz. Daha dün geldi ama bugün benim alerjik durumum başgösterdi, öksürük, aksırık, boğaz şişliği başladı. Sahibine vakit kaybetmeden versem mi yoksa beklesem mi? Yıllar önce yaptırdığım testlerde köpeklere alerjim çıkmıştı, o dönem çok köpekle haşır neşirdim çalıştığım yer itibarıyle ve hastalıklarım bir türlü geçmiyordu. Neyse bu sene de test yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı, 1 senedir köpek sevmedim belki o yüzdendir bilemiyorum ama şu an şaşkın bir durumdayım. Ne yapsam sizce?Eki Görüntüle 1560074
Aaaayyyyyy inanmiyoruuuuummmm, ben Kopuk beye felakeettt asik oldum. Ben onun gagasini ve siyahi dilini yeerrrrrriiiiimmmm. Bu kadar güzellik bana aksam aksam sok etkisi yaratti Olivia teyzesi onu öper, minciklar,
Bu arada son sayfalarda karnima gülmekten kramp girdi Allah iyiligini versin Mavi Terlik, hadi ben cilgin bir argadasümde sende benim kadar varsin...
Meg ben ve Mavi Terlik sayfalarinda taskinligimizdan dolayi özür dileriz, aslinda cok hanim hanimcik kizlarizdir, hala bizimle arkadas kalmayi düsünüyorsun degilmi ???
Kızlar, yeni misafirimiz. Daha dün geldi ama bugün benim alerjik durumum başgösterdi, öksürük, aksırık, boğaz şişliği başladı. Sahibine vakit kaybetmeden versem mi yoksa beklesem mi? Yıllar önce yaptırdığım testlerde köpeklere alerjim çıkmıştı, o dönem çok köpekle haşır neşirdim çalıştığım yer itibarıyle ve hastalıklarım bir türlü geçmiyordu. Neyse bu sene de test yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı, 1 senedir köpek sevmedim belki o yüzdendir bilemiyorum ama şu an şaşkın bir durumdayım. Ne yapsam sizce?Eki Görüntüle 1560074