- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Oouww çok şekeerEki Görüntüle 1544379 Kuzum herkese iyi hafta sonları diliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oouww çok şekeerEki Görüntüle 1544379 Kuzum herkese iyi hafta sonları diliyor
Güzellik maşallahEki Görüntüle 1544379 Kuzum herkese iyi hafta sonları diliyor
çıplak ayak görünce dayanamıyo bi de gagasından belli olduğu gibi kırmızı ruj hastasıyız ille öpücekSapık he
maşallah Pırtıka
Güzellik maşallah
Oouww çok şekeer
Valla meyracim az once esimle konustum cok istiyorsan alalim dedi izinli oldugum gün. Ben yaparim yani kumunu temizlemekte bir sorun yok ki alir posete koyarim poseti de kapinin onune koyarim. Simdi internetten baktim da cok tatlilar. Ama iste tüy sorunu ne olacak. Tüy dokerse kötü olur. Nasil yaparim bilmem ki.
Acaba su tuysuz kedi varya hani sfenks ondan mi alsak ki. Ama o da bi tuhaf boyle
Hahaha benimde bir kedim vardı sadece gider babetime çişisini yapardı ama her seferinde hep oraya yapardıÇok teşekkürler kızlar
Kendisi kızgınlık döneminde, her yere çiş yapmasa daha güzel olacak
canım ben yazmak istedim sana, aldın mı bilmiyorum ama benim şu an van kedim var 1 yaşında. ve şu an çok tüy döküyor, ben şöyle bi çözüm buldum sabah akşam tarıyorum pek hoşlanmasa da bi süre sonra ses etmiyor :))) bir de koltuklar tüy oluyo haliyle Allahtan tırmalamaz bizimkisi koltukları ellerimizi daha çok seviyor tırmalamak için :) bir kovaya su doldurup giyiyorum bulaşık eldivenlerini ıslatıp koltuklarda elimi gezdirip suya :) ardından da koli bandını ters çevirip bantla topluyorum kalanları halıları da fırçalıyorum çok göze batmıyor, biraz zahmetli ama temziliğine dikkat ettiğin zaman sorun olmuyo benim için gerçi bizim umrumuzda değil tüyleri ama misafirler rahatsız oluyo
Çok fena ya. Dişi aldım erkek koku bırakıyor diye.Hahaha benimde bir kedim vardı sadece gider babetime çişisini yapardı ama her seferinde hep oraya yapardı
Tesekkur ederim bilgi icin. Maalesef almadim. kendime bu konuda guvenemiyorim. Sizin kadar iyi bakamayabilirim. Daha genis eve gectigimde insallah almayi dusunuyorum bakkalim..
Ay yirim onu bide kızınca masum masum bakmaları yok mu deli oluyomÇok fena ya. Dişi aldım erkek koku bırakıyor diye.
Bu da gidiyor yorganımın üstüne döktürüveriyor
canım tarama dışında her gün yapman gereken bişi yok maması suyu geri kalanını kendi hallediyor zaten ben tüyleri misafir geleceği zaman (bizim evden eksik olmaz) yada beş güne bir falan topluyorum yeterli oluyo
Ay yirim onu bide kızınca masum masum bakmaları yok mu deli oluyom
Iste sorun da o ya ben illa her gun toplamam lazim o tuyleri dayanamam biraz daha bekleyeceğim. Sagol, kendime guvensem alicam ama yok su an maalesef guvenmiyorum.
Moral kaynağım benim bi görsen fotoğraf çekildiğini anlayınca nefes bile almıyor dünyada hiç dostum olmasın hatta hiç insan olmasın sadece hayvanlarla yaşasam keşkeEvetttt ''burrrrkkkk buuuurrrrk'' sesler çıkarıyor bir de seveyim diye şapşik
Ben de senin kuzuna bayıldım ya çok güzel mıncırmak istedim
çok titizsen sorun olabilir :) mesala annem zaten kedilerden korkuyo benimkinden de hoşlanmıyor bize her geldiğinde mutlaka 1 tane tüy buluyo
Evet o konularda titizim maalesef benim annem cok bakmis korkmaz hatta sever bile
Moral kaynağım benim bi görsen fotoğraf çekildiğini anlayınca nefes bile almıyor dünyada hiç dostum olmasın hatta hiç insan olmasın sadece hayvanlarla yaşasam keşke
SüperBunlarda bu hafta katıldı ailemize, tanıştırayı Afrodit - havuç - benekli :)