- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
Rica ederim Meg, senin meleğin de eminim çok minnettardır sanaSen ne yaptın Koalina
Harika bir paylaşım..
Ve ilgin için teşekkür ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim Meg, senin meleğin de eminim çok minnettardır sanaSen ne yaptın Koalina
Harika bir paylaşım..
Ve ilgin için teşekkür ederim..
Ömürleri kısacık maalesefAyyy üşenmedim hepsine baktım ne şeker şeylerr ömürleri uzun olsunn.. rabbim ne güzellikler yaratıyorr..
Bilirim meg' imm.iki tane muhabbet kuşum var evimde bir tane bebekken tavşan almıştım büyüttük evde sonra köye annemlere gönderdim halen orda ve köyümüzün maskotu olduu.. geçenlerde işten eve giderken ayağı kırık bir kedi ama yavru bırakamadım gittim bir kutu buldum ne hırçındı ama belediyenin bedava veterinerleri var oraya götürdüm kapanmıştı evime götürdüm ama yaklaşamıyorsun hırlıyor pati atıyor eee bilmiyorum tabi süt verdim içtii ama meğersem süt verilmezmiş ishal olabiliyorlarmış. sabah iş yerime getirdim ordanda öğlen veterinere sağ olsun doktor ilgilendi ve tedavi süresince gidip geldim iyileşti.Ömürleri kısacık maalesef
O kısacık yasamlaında sadece ve sadece kafalari sevgiyle oksansin isterler..
Insallah onu mutlu edebilmisimdirRica ederim Meg, senin meleğin de eminim çok minnettardır sana
Bilirim meg' imm.iki tane muhabbet kuşum var evimde bir tane bebekken tavşan almıştım büyüttük evde sonra köye annemlere gönderdim halen orda ve köyümüzün maskotu olduu.. geçenlerde işten eve giderken ayağı kırık bir kedi ama yavru bırakamadım gittim bir kutu buldum ne hırçındı ama belediyenin bedava veterinerleri var oraya götürdüm kapanmıştı evime götürdüm ama yaklaşamıyorsun hırlıyor pati atıyor eee bilmiyorum tabi süt verdim içtii ama meğersem süt verilmezmiş ishal olabiliyorlarmış. sabah iş yerime getirdim ordanda öğlen veterinere sağ olsun doktor ilgilendi ve tedavi süresince gidip geldim iyileşti.
Maşallah pek tatlı :) bizim de almayı düşündüğümüz cins fakat merak ediyorum aldınız mı yoksa sahiplendiniz mi ?
Aminnn..Ayyy üşenmedim hepsine baktım ne şeker şeylerr ömürleri uzun olsunn.. rabbim ne güzellikler yaratıyorr..
Teşekkür ederim Mavim
kavgaların zekasıyla ilgili biseyler izlemiş ve hayran kalmistim
Oy oy maşallah tosunaBenim pug cinsi tosunum :)
Sapık he
Hayatın rengi onlarve benim için anlamı da..Aynen Megim iyiki hayatımızda varlar
Kesinlikle tadım tuzum neşem herşeyim canım köpüşüm ay özledim gideyim bi mıncırayım minik tosunumu :)Hayatın rengi onlarve benim için anlamı da..
Öp benim için deKesinlikle tadım tuzum neşem herşeyim canım köpüşüm ay özledim gideyim bi mıncırayım minik tosunumu :)