- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
minicikmişKızlar bu da benim 2 haftadır bahcede beslediğim sık sık balkonuma gelen ama benden hala korkan kedicik:)
Eki Görüntüle 1556408
alışır canım bence zamanla
baksana poz vermeye başlamış bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minicikmişKızlar bu da benim 2 haftadır bahcede beslediğim sık sık balkonuma gelen ama benden hala korkan kedicik:)
Eki Görüntüle 1556408
Uc dört gun öncesine kadar balkona ben çıkınca hemen kaciyoduminicikmiş
Dün kutudan çıkmıyordu şu an boynumda ensemi yalıyor nedenseKoalina patisine bittim yahu
Dün kutudan çıkmıyordu şu an boynumda ensemi yalıyor nedense
Bayıldım panda bebisemaşallahEki Görüntüle 1557017
kızlar bu da bbizim geçici yuva olduğumuz minik bugün geldi ama fazla zamanı yok maalesef.Eki Görüntüle 1557020 Eki Görüntüle 1557024
Alsana onu eve,yapsana evinin piyensesiKızlar bu da benim 2 haftadır bahcede beslediğim sık sık balkonuma gelen ama benden hala korkan kedicik:)
Eki Görüntüle 1556408
Cookkkk sevindim Meg, ay gercekten cok mutlu oldum senin adina. Kirpik hep kalbimizde olacak ama su yeni Hayat arkadasini tanimak isteriz yani .....Arkadaşlar dayanamadım Kırpık'ımın yokluğuna..
Kafesi bana bakıyordu,ben kafesine
Günlerdir o kadar ağladım üzüldüm ki,bugün eşimle beraber gidip bir papağan aldık geldik.. O Kırpık değil tabii ama..........
Boşluk doldurulmalı ki acı hafiflesin diye düşündük..
Kendisi de bir eklektus papağanı Fotosunu eklerim yakında..
Cookkkk sevindim Meg, ay gercekten cok mutlu oldum senin adina. Kirpik hep kalbimizde olacak ama su yeni Hayat arkadasini tanimak isteriz yani .....
Foto isteriiizzzzz isteriiizzzz isteriizzzzz
Aman çok minik yaaabu da benım miniğimm, iş yerımde buldum annesi vs hiç yok ortalarda, sanırım çatıdan düşmüş, 4 gündür bakıyorum. 1 haftalık oldugunu tahmin ediyorum. İnş ölmezz , şimdiden elimi kolumu bağladı bakacak kimse olmayınca bi yere cıkamıyorum, işten eve evden işe otobüslerde gidip geliyoruzz Eki Görüntüle 1557653 Eki Görüntüle 1557654
Süpersin Mavi Terlik, aynenEvet evet hani nerde foto
Lili ve Kukininkiler de eskidi / hemen araya sıkıştırayım
Süpersin Mavi Terlik, aynen
Meg bizi gööörrrr heyecan ve meraktan cildirmisiz Mavi Terlik ve ben
Kucağıma gelmiyokiiiAlsana onu eve,yapsana evinin piyensesi
Minicik yaaaminicikmiş
Oyyy bu neeebu da benım miniğimm, iş yerımde buldum annesi vs hiç yok ortalarda, sanırım çatıdan düşmüş, 4 gündür bakıyorum. 1 haftalık oldugunu tahmin ediyorum. İnş ölmezz , şimdiden elimi kolumu bağladı bakacak kimse olmayınca bi yere cıkamıyorum, işten eve evden işe otobüslerde gidip geliyoruzz Eki Görüntüle 1557653 Eki Görüntüle 1557654