bunları tek tek yiriiim bennn maşallah hepsinee bende fıstığımı göstereyim sizee maşallah diyin kuzumaaEki Görüntüle 1528575 Eki Görüntüle 1528576 Eki Görüntüle 1528577
Maşallahhh Çok dadlu
Ne asalet,biblo gibi maşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunları tek tek yiriiim bennn maşallah hepsinee bende fıstığımı göstereyim sizee maşallah diyin kuzumaaEki Görüntüle 1528575 Eki Görüntüle 1528576 Eki Görüntüle 1528577
Eki Görüntüle 1530670 Eki Görüntüle 1530674 bunlar da bizden aron ve maya
tşk ederim evet bahçeli evde oturuyoruz.....doğal olarak bakımları daha rahat oluyor....Bahçeniz mi var ne güzel
Çok tatlılar köpekleriniz
Hele üsttekinin kafasındaki benek ne çok tatlı öyle
Aşağıdaki minik de boncuk gibi
tşk ederim evet bahçeli evde oturuyoruz.....doğal olarak bakımları daha rahat oluyor....
maya küçük olan dişi
aron da büyük olan o da erkek....
aron un köpek yarışmasında en iyi damızlık köpek ödülü var secereli ingiliz pointer ikisi de
tsk ederim evet bahçe bizim için de onlar için de büyük bir şans....Bahçeli bir evde oturduğunuz için çok şanslısınız
Maşallah çok karakteristik yapıları var zaten belli asilzadeler
Çok çok güzellerEki Görüntüle 1530670 Eki Görüntüle 1530674 bunlar da bizden aron ve maya
tsk ederimÇok çok güzeller
Maşallahhh
Saruuu
Dün sabaha karşı öldü melekim ķırpıkım
Dün sabaha karşı öldü melekim ķırpıkım
hiç iyi değilim ben..
Sağol Mavim.. Amin...Ahhh Megim çok çok üzüldüm
Başın sağolsun diğer meleklerin seninle olsunlar inşallah hep
Okim benim de ilk kaybım değil maalesef. Ve son da olmayacak değil miKısacık ömürleri..canım. başın sağolsun. benimde bir kedim vefat etmişti. o hissi çok iyi bilirim.