- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
geldım canımmmmm...=) hosgordukkk hatırlatalım kendımızı dedık boncuk hanımla :) selamlarrMilka döndün mü
Çok sevindim
Benimkinin ikizi köpişin de,sen de hoşgeldin canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldım canımmmmm...=) hosgordukkk hatırlatalım kendımızı dedık boncuk hanımla :) selamlarrMilka döndün mü
Çok sevindim
Benimkinin ikizi köpişin de,sen de hoşgeldin canımm
benımkı nıe bole deıl ya aldıgım gunden berı ucamıyor hıc.kafestende cıktıgı yok..darısı bıze dıyelım :)
MerhabaMerhabaaa az ugrastirmadi bulana kadar canimiz cikti kacagi
Çok sevindim kuzumMune sağolsun paylaştı mesajını ben ve nevresteyle..geldım canımmmmm...=) hosgordukkk hatırlatalım kendımızı dedık boncuk hanımla :) selamlarr
Merhaba
Nereye kaçmış?
Bizimki de avcumuzda yem olursa geliyor ele,Yoksa yüzverdiği yokbenımkı nıe bole deıl ya aldıgım gunden berı ucamıyor hıc.kafestende cıktıgı yok..darısı bıze dıyelım :)
inşallah..Allah hepınıze kolaylıklar versın..Yazdıklarımın hepsı olaganca samımıyetımle paylastıklarımdı ve cok ozlendınız ,kısa da olsa bır daha ayrılmamak dılegıylecok ama cok sevılıyorsunuz..Çok sevindim kuzumMune sağolsun paylaştı mesajını ben ve nevresteyle..
Çok duygulandım..
Kaybolma bir daha bi yerlere emi
Sende çok özlendinçok da seviliyorsuninşallah..Allah hepınıze kolaylıklar versın..Yazdıklarımın hepsı olaganca samımıyetımle paylastıklarımdı ve cok ozlendınız ,kısa da olsa bır daha ayrılmamak dılegıylecok ama cok sevılıyorsunuz..
kopekler genelde cıftlesme donemınde terkedıp gıdıyorlar ..kolay kolay sahıplerını bırakmazlar aslında..benımkıde gıttı ordan bılıyorum cnmKonu bile acmistim sabah bi baktik bahcede yok zinciriyle beraber nasil hallettiyse kar yagiyordu birde ogun ara tara yok artik umidi kesmistim nerdeyse ben eve donmustum isinmak icin esim devam ediyordu bayagi uzaga gitmis bi park gorevlisi bulup baglamis esimde gorup beni cagirdi yanima kimligini alip gittim teslim aldik ama zinciri boynunda yoktu belki almislardir tasmasi vardi sadece oyle saatlerce arayistan sonra bulup eve getirdik kendisini
felc olayı gectı gıbı buhafta bır kez oldu sadece bılıyor musun ?? tunekte dursun da gectım dısarda ucmasını..Bu arada bızım hoca dedı kı bunun ıc kanatları cekılmıs dedı...yanı o yuzden ucamıyormus yavrucak..aldıgım yere gıdıp tum sınır sıstemımı desarj edıcem en kısa zamandaBizimki de avcumuzda yem olursa geliyor ele,Yoksa yüzverdiği yok
Kangal harika köpektir.. Has köpek kangaldır..Konu bile acmistim sabah bi baktik bahcede yok zinciriyle beraber nasil hallettiyse kar yagiyordu birde ogun ara tara yok artik umidi kesmistim nerdeyse ben eve donmustum isinmak icin esim devam ediyordu bayagi uzaga gitmis bi park gorevlisi bulup baglamis esimde gorup beni cagirdi yanima kimligini alip gittim teslim aldik ama zinciri boynunda yoktu belki almislardir tasmasi vardi sadece oyle saatlerce arayistan sonra bulup eve getirdik kendisini
İç kanatları çekilmiş ne demek milka?felc olayı gectı gıbı buhafta bır kez oldu sadece bılıyor musun ?? tunekte dursun da gectım dısarda ucmasını..Bu arada bızım hoca dedı kı bunun ıc kanatları cekılmıs dedı...yanı o yuzden ucamıyormus yavrucak..aldıgım yere gıdıp tum sınır sıstemımı desarj edıcem en kısa zamanda
ıc kısmında henuz bebekken kıkırdak doku varmıs..garıbımın cekmısler kı otusu guzel olsun dıye..yanı oyle dusunup yapmıslar..cıdden kus harıka otuyordu 50 tane kus bıraradymıs gıbı ses cıkarıyor-du..iç kanatları çekilmiş ne demek milka?
Sagolasin iyi ki bulduk o korku uzuntu baska biseyKangal harika köpektir.. Has köpek kangaldır..
İyi ki bulabilmişsiniz canım ya
Allah cezalarını versin o işi yapanlarınıc kısmında henuz bebekken kıkırdak doku varmıs..garıbımın cekmısler kı otusu guzel olsun dıye..yanı oyle dusunup yapmıslar..cıdden kus harıka otuyordu 50 tane kus bıraradymıs gıbı ses cıkarıyor-du..
cıdden hıc ucmadı..kafesten dısarı cıkmazdı ama sıkıntısı da yoktu cok guzel otuyordu son 2 aydır felcle bogusuyoruz ıste..bu hafta bır kere oldu ..kafasından asagısını oynatamıyor tum beden felc kalıyor kafasını oynatmasa öldu dıyecegım..
kopeklerı de kulaklarını keserler kavgada ustunlugu olsun dıye ya...cok gereklı gıbı sankı bu da kanatları cekılmıs emınonune bır an once gıdıp beyın tramvası gecırtıcem o adamagoya konusma olayına cabuk gecerlermıs cekılırse ıc kanatları...satıcıların uydurması tabıkı
yok dedıler..ben kıyamıyorum boyle gormeye ama elımden de bır sey gelmıyor..Allah cezalarını versin o işi yapanların
Felcinin caresi yok mudur acaba
Bizim kedi de birgün boyunca ortadan kaybolmuştu..Sagolasin iyi ki bulduk o korku uzuntu baska bisey
Nasıl dayanır yürekhaklısın çok ama elden ne geliryok dedıler..ben kıyamıyorum boyle gormeye ama elımden de bır sey gelmıyor..