- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Yok şöbiyetin üstadı sensin senden bekliyoruzO zaman sendende bekleriz sobiyet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şöbiyetin üstadı sensin senden bekliyoruzO zaman sendende bekleriz sobiyet![]()
bence söbiyet kategorisi yapalimO zaman sendende bekleriz sobiyet![]()
belli olmaz
bence denemelisinŞöbiyetin kakaolusu olur mu acaba, bi dahaki şerbetli tatlı kategorisinde yapıyımmı![]()
Biz yaparsak olurŞöbiyetin kakaolusu olur mu acaba, bi dahaki şerbetli tatlı kategorisinde yapıyımmı![]()
Yapsın ben ona ne kusurlar bulacağımbelli olmazbakalim el mi yaman bey mi yaman
![]()
ya süper yaparsaYapsın ben ona ne kusurlar bulacağım![]()
Nevoş, ne yaparsan yarım ölçü yapıp, eşe çocuklara yedir 1 akşamda, sen sadece kenarından tatBiz yaparsak olur
Ben şimdi hangi tarifi deneyeceğimVerdiğim 3 kiloyu gerimi alayım
![]()
Ben bulurum birşeylerya süper yaparsakusur bulamazsak
gül tatlısına baksana
![]()
Haftada birini yapabilirimNevoş, ne yaparsan yarım ölçü yapıp, eşe çocuklara yedir 1 akşamda, sen sadece kenarından tat![]()
En kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilirya süper yaparsakusur bulamazsak
gül tatlısına baksana
![]()
Ben anladiiiim niyetiniBen bulurum birşeyler![]()
degil mi en iyisini düşünemiyorum bileEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir![]()
Ama şöbiyet muska katlanıp üst üste konabilirEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir![]()
Canim gul tatlisini sekerpare gibimi yapsaydimEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir![]()
Ben anlamam o şöbiyet buraya gelecekBen anladiiiim niyetiniNevreste senin amacin sobiyet falan degil bende kusur bulmakkk yok sana sobiyet falan mahrum kal o guzel sobiyetlerimden
![]()
Canım tariflerde ne gül tatlıları gördük, Valla seninkiler kadar gül değildiCanim gul tatlisini sekerpare gibimi yapsaydimgul degilde yuvarlak sekilde yani
Ben anlamam o şöbiyet buraya gelecek![]()