- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Cok tesekkur ederımTek kelimeyle bayıldım.enfes olmuş.maalesef hamur açamıyorum ah .yarışmasçda başarılar dilerim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederımTek kelimeyle bayıldım.enfes olmuş.maalesef hamur açamıyorum ah .yarışmasçda başarılar dilerim canım
Tesekkur ederım cnmCanım çekti ama yaaiştah açıcı ve uğraştırıcı bir tatlı elinize sağlık
![]()
Boyle gorunce cok sasirdim aslinda çünkü ailemde de ev yapimi sobiyet yapanlar var yengemde cok guzel yapar ama bu sekilde ucu acik hic karsilasmamistim tepsiye dizilis seklide ilgingc geldi bana ben hic yapmadim ama yedigim ev acmasi sobiyetlerin hepside tepsiye sık bi sekilde yerlestiriliyodu yani dolayisiyla uclari kapali oluyoduCnm ben ılk kez yaptım bu tatlıyı ve yemek bılgısı gayet yuksek olan bı hanımın sayfasından aldım tarıfımesajını gorunce gorsellerde baktım sobıyetlere, ıkı turlude yapılmıs belkı pastaneden alınan orjınalı oyledır bılemem
boylede tadı goruntusu gayet begenıldı mısafırlerım tarafından
![]()
Tesekkur ederım adracım sevıyorsan denemelısınBe_ni şöbiyete bayılırım.Ama evde hiç açıp denemedim.Bir kere milföy hamuruyla yapmıştım ama doğal olarak aynı tadı vermemişti.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
![]()
Iste herkesın farklı bır yapısı var demek ama tat aynıdır emınımBoyle gorunce cok sasirdim aslinda çünkü ailemde de ev yapimi sobiyet yapanlar var yengemde cok guzel yapar ama bu sekilde ucu acik hic karsilasmamistim tepsiye dizilis seklide ilgingc geldi bana ben hic yapmadim ama yedigim ev acmasi sobiyetlerin hepside tepsiye sık bi sekilde yerlestiriliyodu yani dolayisiyla uclari kapali oluyodu![]()
Begenınız ıcın cok tesekkurlerHemde ne can evizaten tatlılara aşığımdır ama gönlümün sultanı bazı tatlılar var ki of of of yeme de yanında yatttt, bu gece rüyama girer tatlılar, salınarak çalım ata ata geçerler gözümün önünden
![]()
Tesekkur ederımEllerine sağlık hamarat hatun![]()
Tesekkur ederımEllerinize sağlık müthiş görünüyoryarışmada başarılar dilerim ..
Çok teşekkür ederim inşallahTesekkur ederım cnmhamılelere ıskence bıraz buralar
Saglıkla al bebegını kucagına ıns![]()
Cok tesekkurlerHamarat hatunun Halide bir başka oluyor maşallah.
Ellerine sağlık harika olmuş tatlın yarışmada başarılar.![]()
Tesekkur ederımElizine sağlık.
Cok tesekkurlertarıfe uyarak yapınca sızdende kacmaz emınım
bız bayanların yapamayacagı bısey varmı
![]()
O tarifi bende gördümCnm ben ılk kez yaptım bu tatlıyı ve yemek bılgısı gayet yuksek olan bı hanımın sayfasından aldım tarıfımesajını gorunce gorsellerde baktım sobıyetlere, ıkı turlude yapılmıs belkı pastaneden alınan orjınalı oyledır bılemem
boylede tadı goruntusu gayet begenıldı mısafırlerım tarafından
![]()
Şu an için düşünmüyorum canımTesekkur ederım vuslatcımsende gelsene
![]()
Sık sık konulunca riske mi giriliyorO tarifi bende gördümHatta bende yapsam böyle yapacaktım
Sık sık koyup riske girmek istemezdim
Böyle daha şık görünüyor
Tat aynı,görüntü süper
![]()
Canım evde genelde böyle yapılıyorSık sık konulunca riske mi giriliyorNevreste cim
demek istedigim böyle milföy gibi uc kısminin katları belli oluyo yani sobiyetin uc kısmını hic bu sekilde açık gormemistim
sasırdım sadece zaten coook sevdigim bi tatlidir 1 koca tabağı bi oturusta yerim
![]()
Küçük tepside yaparizCanım evde genelde böyle yapılıyorGoogle amcaya ev yapımı şöbiyet yaz hep bunlardan çıkıyor
Şimdi öyle üst üste yapmak için en az 1.5 ölçü yapmak lazım o tepsi kolay kolay dolmazKim yiyecek o kadar tatlıyı
![]()