• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Ev Yapımı Şöbiyet-Dr Oetker Kabartma tozu Sponsorluğunda

Cnm ben ılk kez yaptım bu tatlıyı ve yemek bılgısı gayet yuksek olan bı hanımın sayfasından aldım tarıfı:KK200: mesajını gorunce gorsellerde baktım sobıyetlere, ıkı turlude yapılmıs belkı pastaneden alınan orjınalı oyledır bılememo_O boylede tadı goruntusu gayet begenıldı mısafırlerım tarafından:kk77::kk77:
Boyle gorunce cok sasirdim aslinda çünkü ailemde de ev yapimi sobiyet yapanlar var yengemde cok guzel yapar ama bu sekilde ucu acik hic karsilasmamistim tepsiye dizilis seklide ilgingc geldi bana ben hic yapmadim ama yedigim ev acmasi sobiyetlerin hepside tepsiye sık bi sekilde yerlestiriliyodu yani dolayisiyla uclari kapali oluyodu:KK66:

Be_ni şöbiyete bayılırım.:kk77:Ama evde hiç açıp denemedim.Bir kere milföy hamuruyla yapmıştım ama doğal olarak aynı tadı vermemişti.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK200:
Tesekkur ederım adracım sevıyorsan denemelısın:kk77:
Sende gelsene tatlını alıp:KK16: serbetlı cok tarıfın vardır emınım:KK36:

Boyle gorunce cok sasirdim aslinda çünkü ailemde de ev yapimi sobiyet yapanlar var yengemde cok guzel yapar ama bu sekilde ucu acik hic karsilasmamistim tepsiye dizilis seklide ilgingc geldi bana ben hic yapmadim ama yedigim ev acmasi sobiyetlerin hepside tepsiye sık bi sekilde yerlestiriliyodu yani dolayisiyla uclari kapali oluyodu:KK66:
Iste herkesın farklı bır yapısı var demek ama tat aynıdır emınım:kk77::KK200:

Hemde ne can evi:confused: zaten tatlılara aşığımdır ama gönlümün sultanı bazı tatlılar var ki of of of yeme de yanında yatttt, bu gece rüyama girer tatlılar, salınarak çalım ata ata geçerler gözümün önünden:KK70:
Begenınız ıcın cok tesekkurler:KK36:

Mascarpone peyniri ile denememiştim hiç şöbiyeti, ama çok mantıklı:KK51:
Ben mascarpone u evde kendim yaparım ceheesecake için, yada ekmeğe sürmek için..
Bir de böyle deneyeceğim :kk77:

Cnm ben ılk kez yaptım bu tatlıyı ve yemek bılgısı gayet yuksek olan bı hanımın sayfasından aldım tarıfı:KK200: mesajını gorunce gorsellerde baktım sobıyetlere, ıkı turlude yapılmıs belkı pastaneden alınan orjınalı oyledır bılememo_O boylede tadı goruntusu gayet begenıldı mısafırlerım tarafından:kk77::kk77:
O tarifi bende gördüm:KK45:Hatta bende yapsam böyle yapacaktım:kk77:Sık sık koyup riske girmek istemezdim:KK23:Böyle daha şık görünüyor:KK19:Tat aynı,görüntü süper:KK45:

O tarifi bende gördüm:KK45:Hatta bende yapsam böyle yapacaktım:kk77:Sık sık koyup riske girmek istemezdim:KK23:Böyle daha şık görünüyor:KK19:Tat aynı,görüntü süper:KK45:
Sık sık konulunca riske mi giriliyor Nevreste Nevreste cim:KK53: demek istedigim böyle milföy gibi uc kısminin katları belli oluyo yani sobiyetin uc kısmını hic bu sekilde açık gormemistim :KK64:sasırdım sadece zaten coook sevdigim bi tatlidir 1 koca tabağı bi oturusta yerim:KK71::KK71::KK71:

Sık sık konulunca riske mi giriliyor Nevreste Nevreste cim:KK53: demek istedigim böyle milföy gibi uc kısminin katları belli oluyo yani sobiyetin uc kısmını hic bu sekilde açık gormemistim :KK64:sasırdım sadece zaten coook sevdigim bi tatlidir 1 koca tabağı bi oturusta yerim:KK71::KK71::KK71:
Canım evde genelde böyle yapılıyor;) Google amcaya ev yapımı şöbiyet yaz hep bunlardan çıkıyor:KK53:
Şimdi öyle üst üste yapmak için en az 1.5 ölçü yapmak lazım o tepsi kolay kolay dolmaz:-)Kim yiyecek o kadar tatlıyı:-):KK48:

Canım evde genelde böyle yapılıyor:KK66: Google amcaya ev yapımı şöbiyet yaz hep bunlardan çıkıyor:KK53:
Şimdi öyle üst üste yapmak için en az 1.5 ölçü yapmak lazım o tepsi kolay kolay dolmaz:-)Kim yiyecek o kadar tatlıyı:-):KK48:
Küçük tepside yapariz :KK45::KK45:bizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim:KK70::KK70:

Back
X