Tatlı Tarifi Ev Yapımı Şöbiyet-Dr Oetker Kabartma tozu Sponsorluğunda

Hep benim sayemde gördü bunu KK. Bana dua etmeliler :KK53::KK53: sende niye katiliyorsun, biliyoruz zaten harika olduğunu :63::63::63:
Begenmene sevındım:KK74:
Becerıksız demesen kalacaktı tarıf yuklenemeden:KK45:

:confused::confused::confused:Çok güzel bir tarif,hep yapmak istemişimdir.Ellerinize sağlık,çok iştah çekici duruyor.
nuryolu nuryolu da büyük ihtimal şöbiyet yapacaktı,aynı tarifle O da katılabilir mi ki?:KK64:
Tesekkur ederım cnm senın tarıf ne zaman gelıyor bakm:KK60:
nuryolu nuryolu sobıyetmı yapacaktıo_O bıraz daha beklesemıydım:110: aynı tarıfler oldu sımdıye kadar tarıf sunum farkı oluyo zaten:KK200: nur benı ezer gecer nasılsa:KK73:

Ellerinize saglik cok severim:KK200:
Tesekkur ederım:KK200::KK68:

Oyyyy oyyyyyyyy:KK30:
Beni'cim yine harikasın:nazar:Ellerine sağlık canım:kk77:Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:
N Nana ne yaptığını görüyor musun:mad:Gaza getirdin neler yaptı:KK70:
Tesekkur ederım cnm:KK200:
Kendı kasındı dımı:KK48:

Ben birşey dememistim ki, başkasıyla karıştırdın herhalde :KK43::KK17::oops:
:KK20::KK20::KK30:

Ya demeyin öyle, derece yapamaz bence. Hâlâ iddialiyim. :KK47:
Derece almak bahane yarısmak sahane:KK73::KK73:

Evet yapılmazsa düşünüyordum:KK66:
Benim başka seçeneklerimde var onlarda yapılmazsa ben yaparım..:KK45:
Nevos sendemıo_O ne yapmısım ben meger:KK35:
Hep gunumun sucu:KK48: kategorı bu olmasaydı menumdekı tatlı yıne bu olacaktı:kk77: uzgunum:cry:

Madalyaları nasıl almış demiştikte ,siz görürsünüz deyip katmer sofranı yüklemiştin.Daha sonrasında zaten benim sunumum hazırdı siz öyle deyince demiştin ya :KK70::KK70::KK70:
Evet hazırdı:KK48:ama foto yukleyemıyordum:KK12: cok ugrastırdı benı:110: sevıyorum burda olmayı:21:
Sen de yapıver hadı bı serbetlı:KK54:

Evet hazırdı:KK48:ama foto yukleyemıyordum:KK12: cok ugrastırdı benı:110: sevıyorum burda olmayı:21:
Sen de yapıver hadı bı serbetlı:KK54:
Sende o kadar yüklemeye ,katılmaya uğraşıyorsan biz ne yapalım.Ben henüz katılıp katılmama konusunda tam karar veremedim.Rakipler çok güçlü,altlarda kalmak istemiyorum.:KK53:

Şöbiyeeeetttttt
duygu-smileyi-hareketli-resim-0380.gif

Elinize sağlık çok güzel görünüyor. O hamurları öyle açabilsem bende neler yapıcam ama benim bezeler kare yamuk arası birşeyler oluyor hep:))

elmalı kurabiyenin hamurunu yuvarlak açamadım geçen gün hepsi farklı büyüklükte oldu :))

Başarılar

Elinize sağlık çok güzel görünüyor. O hamurları öyle açabilsem bende neler yapıcam ama benim bezeler kare yamuk arası birşeyler oluyor hep:))

elmalı kurabiyenin hamurunu yuvarlak açamadım geçen gün hepsi farklı büyüklükte oldu :))

Başarılar
Tesekkur ederım cnm yenı evlıysen zamanla oluyor merak etme:KK48::KK200:
Hamılesın buralarda gezmek tehlıkelı ama:cry:
Saglıkla al bebegını kucagına ıns:KK36::KK36:

can evınızden mı vurdum yoksa oleeyyy:KK73::KK73: cok sevındım:KK52::KK36::KK36:
Hemde ne can evi:confused: zaten tatlılara aşığımdır ama gönlümün sultanı bazı tatlılar var ki of of of yeme de yanında yatttt, bu gece rüyama girer tatlılar, salınarak çalım ata ata geçerler gözümün önünden:KK70:

Hamarat hatunun Halide bir başka oluyor maşallah.
Ellerine sağlık harika olmuş tatlın yarışmada başarılar. :kk77:

Back
X