Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusma falan bekliyordum ama buna bende şaşırdım perişkomÖnce sasirdim sonra masallaha çevirdim ay harbiii koymak nerden akıllarına geldiki niye boncuk
Bu mesajına bir masallah emojisi cuk oturdu bak şimdi abla15 ile 20 arası diyelimSaymadımEn son 17 ydi
Ay Kuzu valla bende şaşırdım dimi bir değişik olduKusma falan bekliyordum ama buna bende şaşırdım perişkom
Çok mu az mıAaa bu kadar beklemiyordum
Maşallah tütütütüüüEmojilere maşallah gelmiş hadi bana maşallah atın
Sana bundan sonra ful boncuk atacağımYa bana boncuk atmayinyaaa bir garip oluyorum
Nolur yaa valla cano boncuk atmayın bana sevmedim ben nolııırrrSana bundan sonra ful boncuk atacağım
sen böyle dedikçe mümkün değilNolur yaa valla cano boncuk atmayın bana sevmedim ben nolııırrr
Ben sevmedim ya ben size atayım siz atmayin banaNazara karşı iyi olmuş. Bizim topiğe şarttı maşallah kazen sesimizi duymuş olmalı
Tamam at at dedim bak tersini yap kapatalım bitti gitti hiç konmamış gibi yapın bana litfeeeensen böyle dedikçe mümkün değil
Tamam at at dedim bak tersini yap kapatalım bitti gitti hiç konmamış gibi yapın bana litfeeeen
Biz hep Maşaallah atalımNazara karşı iyi olmuş. Bizim topiğe şarttı maşallah kazen sesimizi duymuş olmalı
Çok geldiÇok mu az mı
Cook perisimAy Kuzu valla bende şaşırdım dimi bir değişik ol
Biride kurşun döksün canomMaşallah tütütütüüü
Biride kurşun döksün canom
Biz hep Maşaallah atalım
Soğudum
Niye aklıma adnan Oktar geldi