- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.141
- 43
AynenKotu bile olsa iyiymis gibi yorum yapmak farz oldu abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenKotu bile olsa iyiymis gibi yorum yapmak farz oldu abla
Döktür yorumu perişkomPerilerin gücü aşkına
GösterelimFarkımız kalitemiz
Sonra demesinler yemek bolumundekiler katılsın hep diyeGösterelim
Amacımız oSonra demesinler yemek bolumundekiler katılsın hep diye
Cok güzel olur abla öyle yapalımAynen güzel olmaz mı
Yemek bölümü farkı
O iş bendeDöktür yorumu perişkom
Canım çok kısa bir süre vardı. O sıra bizim pınarla ilgili bir adres trafiğimiz vardı.7-8 kişiyi öyle oldu.Bana koli gelmedi Nevoş Nevreste beni unuttun mu iki gözümün çiçeği neyseki hazır çorba ve hazır bulyon türü şeyler kullanmıyorum
Afiyetle yiyin canım arada bir girip bakıyorum canım ben de , çok aktif olamıyorum her zaman yoğunluktan çok fazla giremesem de ,her zaman aklımdasınızCanım çok kısa bir süre vardı. O sıra bizim pınarla ilgili bir adres trafiğimiz vardı.7-8 kişiyi öyle oldu.
Diğerleri bende teli olanlar birde o an aktif olanlar
Bende yıllardır kullanmıyorum.Belki 10 yıl olmuştur ya da daha fazla
Dudu Peri yardim etmis ahahahahahHokus pokus yaptım
Afiyetle yiyin canım arada bir girip bakıyorum canım ben de , çok aktif olamıyorum her zaman yoğunluktan çok fazla giremesem de ,her zaman aklımdasınız
Çok sağ ol canımAfiyetle yiyin canım arada bir girip bakıyorum canım ben de , çok aktif olamıyorum her zaman yoğunluktan çok fazla giremesem de ,her zaman aklımdasınız
İlk defa bir iyilik yaptıDudu Peri yardim etmis ahahahahah
Tesekkurler Dudu Periiiİlk defa bir iyilik yaptı
canim aslinda ben merkezde dogdum buyudum ama ilcede yasiyorum bizim buraya biraz ucuzlayinca gelir hep ve en kotusu olur pazarlarda ...Pahalı diye mi yok minikom
Onu bile biz yiyemiyoruz desene kuzucanim aslinda ben merkezde dogdum buyudum ama ilcede yasiyorum bizim buraya biraz ucuzlayinca gelir hep ve en kotusu olur pazarlarda ...
salihli kirazi dedigimiz guzel olan ihrac edilir genelde
biz yine sagolsun es dost zekati diye dagitiyor yiyoruz ..birde esimin tarafinda kirazlik var dedelrdden kalmaOnu bile biz yiyemiyoruz desene kuzu