- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Beni yiyebilirsin istersencumartesi pazar bunu uygulayayım
pazartesi ne apcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni yiyebilirsin istersencumartesi pazar bunu uygulayayım
pazartesi ne apcam
güzel hatunsun vesselam abla ama enişteye kalsınBeni yiyebilirsin istersen
Sevindim iyi olmana canımcımIyiyim ablacığım şükür
Sana bol sabır ve azimler dilerim
Ayırırım onada sjksjksjksjkgüzel hatunsun vesselam abla ama enişteye kalsın
töbeee laf yetiştirememAyırırım onada sjksjksjksjk
Aaaaa ne guzel maşallah ablacım ya ne guzel aman gitsin gelmesinSevindim iyi olmana canımcım
13 kilo gitti bile.
Aralıkta başladım yavaştan gidiyor bakalım,birde yaş durumda var metabolizma yavaş artık.Aaaaa ne guzel maşallah ablacım ya ne guzel aman gitsin gelmesin
Banada gelmişAJinomoto İstanbul gıda diye mi geliyor bu çorba ürünleri eşime mesaj gelmişte
yeni
Olsun azmin sonu başarı oluyor ablacımAralıkta başladım yavaştan gidiyor bakalım,birde yaş durumda var metabolizma yavaş artık.
Aynen kuzum tabi ben evde olamiciim guvenlige tembih edeyim bari gelirse ona koysun,pazar var bugün azcik dolaşıp geleyimSeninki de gelir bir kac saate kuzu
Hep beraber çorbaları yapalım foto atalım canoBanada gelmiş
İyi gezmeler canımAynen kuzum tabi ben evde olamiciim guvenlige tembih edeyim bari gelirse ona koysun,pazar var bugün azcik dolaşıp geleyim
Tavuk mu ezogelin mi yapıyıoz perişkomHep beraber çorbaları yapalım foto atalım cano
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
Artık eşim fırçalamaya başladı tamam yeter diyorda,takmıyom bile duymuyorumOlsun azmin sonu başarı oluyor ablacım
Helal olsun gül goncamArtık eşim fırçalamaya başladı tamam yeter diyorda,takmıyom bile duymuyorum
Pazara gitcem bugün bakayım kaç teleymişMinikom kiraz kaça sizin oralarda Tenceresiz kaldim anne
Çakıyom ağzına iki tane sonra dermişimmmmHelal olsun gül goncam