Abla bu yıl baraj yok.Geçen yıl baraj 180 di.Ben barajı geçemem diyordumİyi puanmı nevoş
Evde pinekledim kuzene gittim 1 gece kaldım orada.
Gayet iyiyimiş puanın tebrik ediyorum nevoşcum
İhtiyaç kalmadı.Ama gerek olsa olurmuş demekTebrikler aşkomaaa
Sen de sağol aşkomİhtiyaç kalmadı.Ama gerek olsa olurmuş demekSağ ol
YanıyorBu ne sıcak
Nevosum demek ki sıkıntı yok şimdilik, cok sevindimYanıyor
Aşko doktora gösteremedim ama ultrason çektirdim.Memede sıkıntı yok ama koltuk altlarında lenf bezi nodülleri varmış.Mamoğrafide bunlar farklı boyutta görünüyormuş.
Açıkcası bir kuyuya daha düştümUmarım yine bir sürü tetkik yapılmaz.
Birde benim için hiç şaşırtıcı olmayan bir durum gerçekleşti.Doktorum şehrin öbür ucundaki hastaneye geçmişRandevu ondan iptal olmuş
Neyse yarına randevu buldum.Benden kaçamaz
Harika,çok iyi yapmışsın bravo nevosumGünaydın nasılsın
Yks açıklanmış 253 almışım şoktayım
Canım nodun türü belli değil umarım yoktur ya.Belki biyopsi olur dediNevosum demek ki sıkıntı yok şimdilik, cok sevindimbu şans varken dua edelım emekli olmamış dr rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inş
Ayyy oda böyle olsa çıldırırımHarika,çok iyi yapmışsın bravo nevosumSeni çok zeki biir kadınsın asıl dgs nolcak kimbilir çatlıyorum
İnş gerek kalmaz nevoşum, rabbim buyuk sevindirsinCanım nodun türü belli değil umarım yoktur ya.Belki biyopsi olur dedi
Kafa zehir maşallahAyyy oda böyle olsa çıldırırım
4 mat yapmıştım hepsi doğruymuş
İnşaallah canım benimİnş gerek kalmaz nevoşum, rabbim buyuk sevindirsin
Seneye çalışıp dgs ye gireyimKafa zehir maşallah
Aşkom,çok şükür çok şükürYanıyor
Aşko doktora gösteremedim ama ultrason çektirdim.Memede sıkıntı yok ama koltuk altlarında lenf bezi nodülleri varmış.Mamoğrafide bunlar farklı boyutta görünüyormuş.
Açıkcası bir kuyuya daha düştümUmarım yine bir sürü tetkik yapılmaz.
Birde benim için hiç şaşırtıcı olmayan bir durum gerçekleşti.Doktorum şehrin öbür ucundaki hastaneye geçmişRandevu ondan iptal olmuş
Neyse yarına randevu buldum.Benden kaçamaz
İnşaallah aşkom sağ olAşkom,çok şükür çok şükürnodüller hallolur bir şekilde ,takmayanı şimdi ona ahahahahah şansımız ve biiiiizzz
Dün okudum onuda normal sınava girende çok fazlaymış,sevindim canısı çok güzel puan almışsınAbla bu yıl baraj yok.Geçen yıl baraj 180 di.Ben barajı geçemem diyordumOndan şaşırdım.