Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım sağ olHay Allah canım yaa , inşallah bir an önce geçer sıkıntıların
Geçmiş olsun aşkom yaBu havada grip oldum ,tebrik edin beni yoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Asıl bu havada hasta olunuyor hemşom, bayrama ben hasta olarak girmiştim geçmiş olsunBu havada grip oldum ,tebrik edin beni yoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Geçmiş olsun canım ,ben de sinüzit oldum 1 haftadır geçmedi, covid testi yaptırdım negatif çıktı neyseki. Grip salgını varmış ,senin de normal griptir canım covid değildirBu havada grip oldum ,tebrik edin beni yoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Sağol aşkom, hafif baş ağrım var şimdilik midem falan kötü ama onu ona baglamadimGeçmiş olsun aşkom ya
Ağrın var mı
Sağol tatlım,sana da çok geçmiş olsun Belli eder herhalde kendini,bakalımGeçmiş olsun canım ,ben de sinüzit oldum 1 haftadır geçmedi, covid testi yaptırdım negatif çıktı neyseki. Grip salgını varmış ,senin de normal griptir canım covid değildir
Biz tersiz galiba hemsomSagolasin ,sana da geçmiş olsunAsıl bu havada hasta olunuyor hemşom, bayrama ben hasta olarak girmiştim geçmiş olsun
Millet giderken biz döneriz hemşomBiz tersiz galiba hemsomSagolasin ,sana da geçmiş olsun
BursalilikMillet giderken biz döneriz hemşom
İlaç içtin miUmarım ilerlemezSağol aşkom, hafif baş ağrım var şimdilik midem falan kötü ama onu ona baglamadim
İçtim, boğazım acıyor ve yanıyor şimdilik,insallah ilerlemez evetİlaç içtin miUmarım ilerlemez
İnşaallah aşkomİçtim, boğazım acıyor ve yanıyor şimdilik,insallah ilerlemez evet
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Ruhumuz aykırıBursalilik
Ne varmış, anlamadım ben olayı Frida?Ooooooooooooo nevostan sonra yaso varmış
Bizim altın madalyalar gibi açıkta artık, şimdi farkettimBenim madalyaları saklamışlar ben memnun değilim
Geçmişler olsun cancağzımBu havada grip oldum ,tebrik edin beni yoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Madalyalar yasom yigidin malı meydandadir seninde üç taneymis anca farkediyoruz yasomNe varmış, anlamadım ben olayı Frida?
Eskiden kırmızı kurdelalı altın madalyalarımız vardı, o daha dikkat çekiciydiMadalyalar yasom yigidin malı meydandadir seninde üç taneymis anca farkediyoruz yasom