Bende iyiyim sağol hep aynı işteİyiyim canım, sen nasılsın?
AminnnAllah iyilik versin canım
Benim dersler var mı acabaRamazan hocadan dinle bak nevosum, nasıl seveceksin
Kpss için dinle nevosum ama diğerleri içinde vardır benceBenim dersler var mı acaba
O bana çok uzakKpss için dinle nevosum ama diğerleri içinde vardır bence
ÜzdünO bana çok uzak
Başka planlarım varÜzdündenemekten zarar gelmez nevosum, al puanı at kenara iki yıl beklesin
En son benim bildigimin dışında yeni plan mı nevosBaşka planlarım varSürekli değişen
Bu sırEn son benim bildigimin dışında yeni plan mı nevos
Neyyyyyyyyyyyyyyyy,banada miiiBu sırSöyleyince bozuluyor
Ona daha çok varNeyyyyyyyyyyyyyyyy,banada miiie öteki olmayacak mi simdi
umarim bulursun ..zsten ilk randevudan sonra takipli hasta oluyorsun yaAynen miniğim saatleri kovaloyoruz artık
Ayy bilmiyordum minik çok iyi oldu öğrendiğimumarim bulursun ..zsten ilk randevudan sonra takipli hasta oluyorsun ya
senin doktor da dosyan oldugu icin
doktor randevu bulamasanda direk kana gonderdigi icin sıkıntı yasanmiyor benim takibimi yapan doktor ..her ay duzenli kan tahlili bakiyordu
sonrasinda tedaviyr cvp verdikce kontroller azaliyor yasin kac cemoosumarim bulursun ..zsten ilk randevudan sonra takipli hasta oluyorsun ya
senin doktor da dosyan oldugu icin
doktor randevu bulamasanda direk kana gonderdigi icin sıkıntı yasanmiyor benim takibimi yapan doktor ..her ay duzenli kan tahlili bakiyordu
ama rontgen genetik test falan uzun suruyor basta ben tedaviye baslamadan 1-2 ay kadar git gel yaptim merkeze gdiyordumAyy bilmiyordum minik çok iyi oldu öğrendiğim
İlk randevudan sonra rahat olurum o zaman
Merak ettimOna daha çok var
Hayal işteMerak ettim