Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Eşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyor
Bana olsun da ne olursa olsun, ama ikiz kızları daha bi seviyorum
Kız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin

Rabbim gönlünüzdekini ömrünüze versin inşallah canım

Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim

Benimde içimden öyle geçtiRabbim gönlümüze göre versin
Bende çok isterdim.Rabbim nasip etti

Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim
Amin canım benim

Doğrudur, takip ettiğim bir embriyolog var, O’nun hastanesine gitti Sakarya’dan.
Tedavimi o embriyoloğa yetiştiremedim

Kız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin

Benim kızlar bana düşkün
Hepsi bana yapışık

Evet evet benim babam da böyle
Eşim de uyanıklık yapıyor
Sağlıklı olsun da, kızımız da yok oğlumuz da, hiç farketmez Yaso Amin cümlemize

Evet evet benim babam da böyle
Eşim de uyanıklık yapıyor
Sağlıklı olsun da, kızımız da yok oğlumuz da, hiç farketmez Yaso Amin cümlemize
Bizde de durum aynı, ben babama babam bana düşkün. Eşim de kızım olsa diyor sürekli. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah canım.

Benimde içimden öyle geçtiRabbim gönlümüze göre versin
Bende çok isterdim.Rabbim nasip etti
Etrafımdaki herkes kızım olacagını düşünüyor daha hiç erkek diyenini duymadım
Allah uzun sağlıklı ömür versin onlara

Sen de şanslı kişilerdensin ne mutlu, benim eşim de ilk bebeğimizde inşallah kız olur diyordu, kız olunca çok sevindi, ikinciye hamile kaldım, gene kız olur inşallah dedi, kız oldu gene çok sevindi erkek çocuk takıntısı olan biriyle evli olmak istemezdim kızlar çok tatlı, çok bıcırık, ama çok tatlış erkek çocuklar da var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…