Bir sefer öyle demiştinÖyle miymiş elticim?
Eşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyorYasmin 2 erkek istiyor ya sen
Erkek bebekleri çok seviyorum, ama kız-erkek takıntım yok elticim. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun daBir sefer öyle demiştin
Ben sana hep öyle dua ediyorum.Güncelleme mi geldi
Kız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsinEşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyor
Bana olsun da ne olursa olsun, ama ikiz kızları daha bi seviyorum
Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olurBen yıllarca Umuttepe’nin proflarına gittim. Eray bey de oradaydı o zamanlar. Şimdi medicalpark’da değil diye biliyorum, yanlış olmasın.
Adapazarı’nda deneyeceğiz bu defa, hayırlısı bakalım.
Olmaz ise Furkan bey ile görüştüm geçenlerde, yürüyüş yaparken karşılaştık. Alle’ye gidebilirim gibi görünüyor.
Önce Sakarya’da deneyeceğiz.
Hakkınızda hayırlısıErkek bebekleri çok seviyorum, ama kız-erkek takıntım yok elticim. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da
Benimde içimden öyle geçtiEşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyor
Amin canım benimHayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olurEray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim
Amin elticimHakkınızda hayırlısıO zaman 1 kız 1 erkek olsun
Benim kızlar bana düşkünKız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin
Rabbim gönlünüzdekini ömrünüze versin inşallah canım
Dedikoduydu…Eveeet teyzesi inşallah
Bu iki transfer arasındaki süreci sayenizde çok rahat atlattım, yarışmaydı sohbetti su gibi geçti zaman
Evet evet benim babam da böyleKız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin
Rabbim gönlünüzdekini ömrünüze versin inşallah canım
İstisnai bir durum yaşanmış sizde canımBenim kızlar bana düşkün
Hepsi bana yapışık
Bizde de durum aynı, ben babama babam bana düşkün. Eşim de kızım olsa diyor sürekli. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah canım.Evet evet benim babam da böyle
Eşim de uyanıklık yapıyor
Sağlıklı olsun da, kızımız da yok oğlumuz da, hiç farketmez YasoAmin cümlemize
Etrafımdaki herkes kızım olacagını düşünüyor daha hiç erkek diyenini duymadımBenimde içimden öyle geçtiRabbim gönlümüze göre versin
Bende çok isterdim.Rabbim nasip etti
Sen de şanslı kişilerdensinEşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?