• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Eşim kız istiyor, 2 3 bir sürü kızım olsun diyor 🤣
Bana olsun da ne olursa olsun, ama ikiz kızları daha bi seviyorum🙈
Kız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin :KK70:

Rabbim gönlünüzdekini ömrünüze versin inşallah canım 🤗🤲🏻🥰🎈

Ben yıllarca Umuttepe’nin proflarına gittim. Eray bey de oradaydı o zamanlar. Şimdi medicalpark’da değil diye biliyorum, yanlış olmasın.
Adapazarı’nda deneyeceğiz bu defa, hayırlısı bakalım.
Olmaz ise Furkan bey ile görüştüm geçenlerde, yürüyüş yaparken karşılaştık. Alle’ye gidebilirim gibi görünüyor.🤷🏻‍♀️

Önce Sakarya’da deneyeceğiz.🤲🏻🤗🎈
Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur 🙏♥️ Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim 🤗🙏

Benimde içimden öyle geçti🙈Rabbim gönlümüze göre versin🥰🤲🏻
Bende çok isterdim.Rabbim nasip etti🥰

Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur 🙏♥️ Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim 🤗🙏
Amin canım benim 🤲🏻🤗🎈

Doğrudur, takip ettiğim bir embriyolog var, O’nun hastanesine gitti Sakarya’dan.
Tedavimi o embriyoloğa yetiştiremedim🙈

Kız çocukları babaya düşkün, babalar da kızlarına düşkün. Papucunu arayabilirsin :KK70:

Benim kızlar bana düşkün🙈
Hepsi bana yapışık🤣

Evet evet benim babam da böyle 🙈
Eşim de uyanıklık yapıyor 😁
Sağlıklı olsun da, kızımız da yok oğlumuz da, hiç farketmez Yaso 🥰 Amin cümlemize 🙏🏻

Evet evet benim babam da böyle 🙈
Eşim de uyanıklık yapıyor 😁
Sağlıklı olsun da, kızımız da yok oğlumuz da, hiç farketmez Yaso 🥰 Amin cümlemize 🙏🏻
Bizde de durum aynı, ben babama babam bana düşkün. Eşim de kızım olsa diyor sürekli. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah canım.🥰🎈🤲🏻🤗

Benimde içimden öyle geçti🙈Rabbim gönlümüze göre versin🥰🤲🏻
Bende çok isterdim.Rabbim nasip etti🥰
Etrafımdaki herkes kızım olacagını düşünüyor daha hiç erkek diyenini duymadım 🙈😁
Allah uzun sağlıklı ömür versin onlara 😘❤️

Sen de şanslı kişilerdensin ♥️🤗 ne mutlu, benim eşim de ilk bebeğimizde inşallah kız olur diyordu, kız olunca çok sevindi, ikinciye hamile kaldım, gene kız olur inşallah dedi, kız oldu gene çok sevindi 😍 erkek çocuk takıntısı olan biriyle evli olmak istemezdim 😌 kızlar çok tatlı, çok bıcırık, ama çok tatlış erkek çocuklar da var tabi 😍

Back