• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Olsa mı,olur mu? Ne olursa olsun katilirsin diye dusunmustum🥲
Benim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum 🥲

Bu hafta hep sürpriz misafirlere gebe oldu. Nefes alamadım resmen. Emeklilik kim, ben kim elticim :KK70:
Daha eleğimi asmaya çooooook var :KK70:
Allah kolaylık versin🥰🤗
Aynen ya ne emekliliği:dondurma::KK12:
Daha çok fırın ekmek yememiz lazım🤣

Yasocan nasılsın 🥰
Yarın tam olarak kesinleşecek tahlillerde bi sıkıntı çıkmazsa. Kısmetse Cuma günü 😍:KK37:
Ben iyiyim canım, bu haberle daha da iyi oldum. Anladım ki sen de iyisin :rolleyes:🥰🤗🎈

Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah 🤲🏻🎈 :KK36: :KK15:

Ah ,canım bebişim, haberim yoktu :KK74: :KK74: :KK74: inşallah hayirli ,guzel sonuclar alacaksin,deyze olacağım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Eveeet teyzesi inşallah 🥰😍
Bu iki transfer arasındaki süreci sayenizde çok rahat atlattım, yarışmaydı sohbetti su gibi geçti zaman :KK36:

Amin İnşallah :KK36:
Sen de başlamayı düşünüyordun Ramazandan sonra, var mı bi gelişme 🥰
Var canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Büyümekte olan 1 yumurta gördü ayrıca, yarın onu da görmek istedi. Tekrar kontrol var yani, çatlatma da verebilir yumurtayı boş geçmek istemiyor çünkü.
Bindik bir alamete durumu, bu doktora ilk kez gittim. Pek sevdim diyemem, hayırlısı.🤷🏻‍♀️

Back