- 22 Temmuz 2017
- 44.691
- 132.348
- 598
Cümlemizi inşallah cancağzımAllah daha iyi etsin cancağızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemizi inşallah cancağzımAllah daha iyi etsin cancağızım
Amin cancağızımCümlemizi inşallah cancağzım
Börek yada poğaça diyorum benKahvaltı
Benim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokumOlsa mı,olur mu? Ne olursa olsun katilirsin diye dusunmustum
Doktorun haklı. Bu dönemde dinlenmelisinBenim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum
Transfer zamanın netleşti mi?Benim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum
Bana kahvaltı hazırlamak 5 çeşit yemek hazırlamaktan daha zor geliyor yaKahvaltı
Allah kolaylık versinBu hafta hep sürpriz misafirlere gebe oldu. Nefes alamadım resmen. Emeklilik kim, ben kim elticim
Daha eleğimi asmaya çooooook var
Amin elticim, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin
Aynen ya ne emekliliği
Daha çok fırın ekmek yememiz lazım
Yasocan nasılsınTransfer zamanın netleşti mi?
Mecbur dinliyoruz CanomDoktorun haklı. Bu dönemde dinlenmelisin
İnşallah NevoşumHer şey yolunda gitsin inşaallah
Ben iyiyim canım, bu haberle daha da iyi oldum. Anladım ki sen de iyisinYasocan nasılsın
Yarın tam olarak kesinleşecek tahlillerde bi sıkıntı çıkmazsa. Kısmetse Cuma günü
Ah ,canım bebişim, haberim yoktu inşallah hayirli ,guzel sonuclar alacaksin,deyze olacağımBenim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum
Amin İnşallahBen iyiyim canım, bu haberle daha da iyi oldum. Anladım ki sen de iyisin
Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah
Eveeet teyzesi inşallahAh ,canım bebişim, haberim yoktu inşallah hayirli ,guzel sonuclar alacaksin,deyze olacağım
Var canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.Amin İnşallah
Sen de başlamayı düşünüyordun Ramazandan sonra, var mı bi gelişme