Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Hakkınızda hayırlısı

Hadi hayırlısı inşallah peş peşe güzel haberler alalım
Doktor konusunda cok haklısın. Ben 2. Denemede labaratuarının daha iyi oldugu söylenen başka bir doktorla görüştüm. Ama sırf doktora ısınamadıgımdan aynı doktoruma döndüm

Canım hayırlısı olsun, inşallah yolunda gider her şey nerede gidiyorsun doktora, Sakaryadamı, bizim İzmit'te iyi doktorlar var , Eray bey var duymuşsundur belki, medicalde sebiha hanım var , hem profesör , hem tüp bebek uzmanlığı var bu söylediğim iki doktorun, Umuttepede de çok iyi doktorlar var ama onlara randevu bulmak çok zor sanırım, benim arkadaşlarımdan gidenler oldu bu söylediğim doktorlara ,faydasını gördüler, birinin ikiz kızları, birinin oğlu var, ama bir arkadaşım yıllardır uğraşıyor , Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Amin canım benim.

Ben eski doktoruma alışık olduğum için de işleyişi ve konuşma tarzı garip gelmiş olabilir, bilmiyorum.

Eski doktorum ile hâlâ görüşüyorum, ihanet etmişim gibi hissediyorum kendimi

Benim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini yazarsın en yakın zamanda ,

Evet evet tam olarak ben de öyle hissetmiştim
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Doktor vesile, nasipse olacak

Ben yıllarca Umuttepe’nin proflarına gittim. Eray bey de oradaydı o zamanlar. Şimdi medicalpark’da değil diye biliyorum, yanlış olmasın.
Adapazarı’nda deneyeceğiz bu defa, hayırlısı bakalım.
Olmaz ise Furkan bey ile görüştüm geçenlerde, yürüyüş yaparken karşılaştık. Alle’ye gidebilirim gibi görünüyor.

Önce Sakarya’da deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…