Hakkınızda hayırlısıVar canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Büyümekte olan 1 yumurta gördü ayrıca, yarın onu da görmek istedi. Tekrar kontrol var yani, çatlatma da verebilir yumurtayı boş geçmek istemiyor çünkü.
Bindik bir alamete durumu, bu doktora ilk kez gittim. Pek sevdim diyemem, hayırlısı.
Hadi hayırlısı inşallah peş peşe güzel haberler alalımVar canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Büyümekte olan 1 yumurta gördü ayrıca, yarın onu da görmek istedi. Tekrar kontrol var yani, çatlatma da verebilir yumurtayı boş geçmek istemiyor çünkü.
Bindik bir alamete durumu, bu doktora ilk kez gittim. Pek sevdim diyemem, hayırlısı.
Canım hayırlısı olsun, inşallah yolunda gider her şeyVar canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Amin canım benim.Hadi hayırlısı inşallah peş peşe güzel haberler alalım
Doktor konusunda cok haklısın. Ben 2. Denemede labaratuarının daha iyi oldugu söylenen başka bir doktorla görüştüm. Ama sırf doktora ısınamadıgımdan aynı doktoruma döndüm
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini yazarsın en yakın zamanda ,Benim doktor transferden sonra sadece yemek ve tuvalet için kalkmama izin veriyor bebişim, o yüzden bu ay yokum
Evet evet tam olarak ben de öyle hissetmiştimAmin canım benim.
Ben eski doktoruma alışık olduğum için de işleyişi ve konuşma tarzı garip gelmiş olabilir, bilmiyorum.
Eski doktorum ile hâlâ görüşüyorum, ihanet etmişim gibi hissediyorum kendimi
Ben yıllarca Umuttepe’nin proflarına gittim. Eray bey de oradaydı o zamanlar. Şimdi medicalpark’da değil diye biliyorum, yanlış olmasın.Canım hayırlısı olsun, inşallah yolunda gider her şeynerede gidiyorsun doktora, Sakaryadamı, bizim İzmit'te iyi doktorlar var , Eray bey var duymuşsundur belki, medicalde sebiha hanım var , hem profesör , hem tüp bebek uzmanlığı var bu söylediğim iki doktorun, Umuttepede de çok iyi doktorlar var ama onlara randevu bulmak çok zor sanırım, benim arkadaşlarımdan gidenler oldu bu söylediğim doktorlara ,faydasını gördüler, birinin ikiz kızları, birinin oğlu var, ama bir arkadaşım yıllardır uğraşıyor , Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olsun, çok sağol canımHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini yazarsın en yakın zamanda ,
Evet canım benim, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet evet tam olarak ben de öyle hissetmiştim
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Doktor vesile, nasipse olacak
İnşallah güzel haberlerle gelmek nasip olsun, çok sağol canım
Ya ikiz olursaEvet canım benim, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin bebişim, cok duygulandimEveeet teyzesi inşallah
Bu iki transfer arasındaki süreci sayenizde çok rahat atlattım, yarışmaydı sohbetti su gibi geçti zaman
Tek taşla 2 kuş olur, yemek topiği ikiz bebeler topiği olarak isim değiştirirYa ikiz olursa
İnşallah bebişim inşallahAmin bebişim, cok duygulandimkutlama yapacağımız günler cok yakin insallah
Tabi hemenTek taşla 2 kuş olur, yemek topiği ikiz bebeler topiği olarak isim değiştirir
Çok aminAy abla biz çok istiyoruz ikiz
Bir taşla bir sürü yeni yeğenTek taşla 2 kuş olur, yemek topiği ikiz bebeler topiği olarak isim değiştirir
Çok aminBir taşla bir sürü yeni yeğen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?