- 18 Ekim 2020
- 5.079
- 13.120
- 198
İkinci mıydı?Öyle değill vallaha kuzu tadını çıkartmak nedir heryerim ağrıyo uyku girmiyo geceleri dön oraya dön buraya inanki doğur bak daha iyi gibi geliyo bana ve aşırı derece sıkıldım.böylee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci mıydı?Öyle değill vallaha kuzu tadını çıkartmak nedir heryerim ağrıyo uyku girmiyo geceleri dön oraya dön buraya inanki doğur bak daha iyi gibi geliyo bana ve aşırı derece sıkıldım.böylee
Yok ilk canımİkinci mıydı?
AminnAmin amin
Bide haziran annelerinde dogum var telaş varr sardım oralara milleti doğuma götürüyoruzzz
O zaman beni dinle ve anın tadını çıkartYok ilk canım
Ben d ekatilmadim, bir sonrakine inşallah.Yok fazla değil
Heyecandan senin bebe hareketlenmesinBide haziran annelerinde dogum var telaş varr sardım oralara milleti doğuma götürüyoruzzz
Çikardım çıkaracağımı yeter daaO zaman beni dinle ve anın tadını çıkart
Her zaman beklerizBen d ekatilmadim, bir sonrakine inşallah.
Doğurunca keşke çıkartmayaydım diyeceksin bir de hahaÇikardım çıkaracağımı yeter daa
Hemsosuu
Afiyet olsunNe zaman hazirlarsa
Pisiyo abla 15-20 dk ya yeriz ben temizlik yapicam diye yeni söyledim daha işlerim bitmedi
Nasılsın hemsom?Hemsosuu
Bende bu dönem öyleyimNeredeyse hiç bakmadım.Umarım büte kalmam dgs ye gireceğimBu sıra kafam iyi değil toparlayamıyorumDaha hiç çalışmadım çocuklarla son bir hafta kala her gün 1 derse çalışıp geçmeye çalışıyorum neyse ki bu sene bitecek. 1 senenin bitmiş olmasına inanamıyorum daha dün kayıt yaptırmış gibi hissediyorum kendimi. Daha önümde bir sürü sene var gerçi
Jennam
Çok şükür Hemsosuum iyiyim sen nasılsınNasılsın hemsom?