- 18 Ekim 2020
- 5.079
- 13.120
- 198
Nabersin sekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nabersin sekerim
Aminn nevoşum.Sağlıkla gelsin
Evet sonu artıkOrtadan kalksın.Ayyy kuru dolma mı
Benim kızda bir saat önce geldi abla kızdım yardım etmiyorsun diye ses çıkartmadan yemek yapicak
Selam canım nasılsınNabersin sekerim
İyiyim teşekkür ederim. Şehir dışından akrabalarımız geldi onlarla ilgileniyoruz düğünümüz var bu hafta da sınav var biliyorsun sen nasılsın?Selam canım nasılsın
Benimde kuru herşeyin bittiEvet sonu artıkOrtadan kalksın.
Artık yaz dolması yaparız
Dün bende kızlara bıraktım.Kuzenlerimle yemeğe gittik.Ben erken gelirim diye düşündüm 6 yı geçiyordu geldimÖyle olunca makarnaya talim
Amin inşaallahh hazırlik ev işi ediyorum arada annemmle kv gelcek haftasonu telaş vallahaaSaglikla gelsin,cok amin
Tatli telaşlar ,ne guzelAmin inşaallahh hazırlik ev işi ediyorum arada annemmle kv gelcek haftasonu telaş vallahaa
Allah kolaylık versin canımİyiyim teşekkür ederim. Şehir dışından akrabalarımız geldi onlarla ilgileniyoruz düğünümüz var bu hafta da sınav var biliyorsun sen nasılsın?
Sağ ol canımBenimde kuru herşeyin bitti
Ama olsa güzel.olur afiyet olsun size
Bende mantı yapalım bari dedim kolay oluyo
İyiyim canım, sen nasılsın?Nabersin sekerim
Ah beAnneeee yardım et demezse yerim
Ne zaman hazirlarsaSağ ol canım
Saat geç değil mi ne zaman yiyeceksiniz
Daha hiç çalışmadım çocuklarla son bir hafta kala her gün 1 derse çalışıp geçmeye çalışıyorum neyse ki bu sene bitecek. 1 senenin bitmiş olmasına inanamıyorum daha dün kayıt yaptırmış gibi hissediyorum kendimi. Daha önümde bir sürü sene var gerçiAllah kolaylık versin canım
Bende iyi sayılırım
O sınav hayırlısı ile bir geçse
Hemde ne tatlıı biran önce çiksa da toparlansam biran önce yaniiTatli telaşlar ,ne guzel
İyiyim canım, sen nasılsın?
Ayyy çok heycanli anlar yaaa en güzel anını yaşıyorsun tadını cikartHemde ne tatlıı biran önce çiksa da toparlansam biran önce yanii
Öyle değill vallaha kuzu tadını çıkartmak nedir heryerim ağrıyo uyku girmiyo geceleri dön oraya dön buraya inanki doğur bak daha iyi gibi geliyo bana ve aşırı derece sıkıldım.böyleeAyyy çok heycanli anlar yaaa en güzel anını yaşıyorsun tadını cikart
Amin aminHemde ne tatlıı biran önce çiksa da toparlansam biran önce yanii
Yok fazla değilBn de iyiyim teşekkür ederim. Yarışma kalabalık mi?