hadi yaa tutmadı
Kiz kirmizi olmusuz biz
Sağol canımmmmmPro olmuşsunuz hayırlı olsun
Çok ama çok teşekkür ederim KazenÖnemli açıklama ; 1. olan üye Pro olduğu için 2. olan üyeye Pro üyelik verdik. Et yemekleri konusunun okunma sayısı 100K'yı geçtiği için pro olmayan üyelere de Pro üyelik verilmiştir. Yorum, katılım ve oy olarak katılım yapan herkese teşekkür ederiz.
Gördüm, ben şok
Sağol canım, senle birlikte bize de şans geldi
Çok sağol canım, teşekkür ederim
Hayırlı olsun
Sağol canımmmmm
Çok ama çok teşekkür ederim Kazen
Gördüm, ben şok
çok teşekkür ederim
Demekki ne yapıyormuşuz, yarışmalara katılmaya devam edip, sohbeti boş bırakmıyormuşuz
Sağol canımmmmm
Çok ama çok teşekkür ederim Kazen
Gördüm, ben şok
çok teşekkür ederim
Sağol ablamHayırlı olsun
Aynen canımDemekki ne yapıyormuşuz, yarışmalara katılmaya devam edip, sohbeti boş bırakmıyormuşuz
Çok teşekkür ederim. Darısı sanaC A N O hayırlı olsun canmmm
Fırsata bağlı, 2 hafta içinde yaparım sanırım. 1 malzemem evde var sanıyordum, yokmuşEee tarifler ne zaman gelecek
KorkuyormmmmmFırsata bağlı, 2 hafta içinde yaparım sanırım. 1 malzemem evde var sanıyordum, yokmuş
3 madalya aldıktan sonra 4. hakkınız yok canım:)O zaman 2.ye devreliyor:)Mesela benim 1 hakkım kaldı sonra olsamda benim olmayacak:)
Tarifime karar veriyim bildirim yaparım canım, bu ara yine yoğunum bir yere anca yetisiyorumgezegenfeza vallahi çok şanslısın.Pro üyelik için yarışmaya katıldın ve katıldığın ilk yarışmada sürpriz hediye pro üyelik verildi Ben anlamam seni yarışmalara her zaman bekliyorum Proyu kaptım gideyim olmasın
Yasmin'in tariften cidden çok korkunKorkuyormmmmm
Kocan alsın gelirkenFırsata bağlı, 2 hafta içinde yaparım sanırım. 1 malzemem evde var sanıyordum, yokmuş