- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Olmaz o zaman tarif hiç eklemezlerTarif eklemeyip hep burada olanlar vardı ya onlara da gitse güzel olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz o zaman tarif hiç eklemezlerTarif eklemeyip hep burada olanlar vardı ya onlara da gitse güzel olurdu
Ettim ettim cakismadik allahtanTarifimi ilk rezerve eden benim, erken söyleseydin keşke
Olmus:) sans budur iste:))@ysbam da pro oldu mu?
@-cantanem- geldi
Önemli açıklama ; 1. olan üye Pro olduğu için 2. olan üyeye Pro üyelik verdik. Et yemekleri konusunun okunma sayısı 100K'yı geçtiği için pro olmayan üyelere de Pro üyelik verilmiştir. Yorum, katılım ve oy olarak katılım yapan herkese teşekkür ederiz.
Yazı şeklini sabitledin mi yoksa her seferinde düzeltiyor musun?
Yazı şeklini sabitledin mi yoksa her seferinde düzeltiyor musun?
Hahahahaha kiskananlar catlasin
Eklerler eklerler madalyalılar prolar eklemeye devam ediyor işteOlmaz o zaman tarif hiç eklemezler
Hayırlı uğurlu olsun canım., tekrar tebrik ederim.Madalyam gellldiiii
Öyle bir sürü üye vardır:)Bence bana da verilmedi uç aydır hic ban yemeyen üyesi ödülü
Oooo ablam pro üyelik pek yakışmışHayırlı uğurlu olsun canım., tekrar tebrik ederim.
Ben üye olduğumdan beri yemedm ama bence yokturÖyle bir sürü üye vardır:)
Bende seni tebrik ederim ablam, artık pro üyesinHayırlı uğurlu olsun canım., tekrar tebrik ederim.
Ben varımBen üye olduğumdan beri yemedm ama bence yoktur
Bende varımBen üye olduğumdan beri yemedm ama bence yoktur
Sen yesilsin zatenBen varım
Canım bemim hayırlı olsun sana da :)Peki bana