- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Bu ara hep erken uyaniyorm ya
Sen katılacak mısın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara hep erken uyaniyorm ya
Kalır kalırTarif bırakırsanız neden olmasın
yarışma heyecanı, sende alıştın artıkBu ara hep erken uyaniyorm ya
Tamam yaz bana7 de burda oluyorum
Bilmiyorum kategoriye bağlı canm yapabilcegm biseyse neden olmasın vaktm olursa ins :)Sen katılacak mısın canım?
Ondan değil yaaa 7 de oglm uyandı kulagm agriyor diye BN uyku sersemi anlıyorum kolum agriyo birşey olmaz yat diorm çocuğa snra farkettm kulağını elliyor doktora goturdm arkdaasa kahvaltı ya gittim başka arkdsla pazara gittim oradan ona geçtik çocuğu aldm okuldan eve geldiğimde saat 5 bucuktuKalır kalır
yarışma heyecanı, sende alıştın artık
Ayy kız otobüste gider gibi başım döndü.Ondan değil yaaa 7 de oglm uyandı kulagm agriyor diye BN uyku sersemi anlıyorum kolum agriyo birşey olmaz yat diorm çocuğa snra farkettm kulağını elliyor doktora goturdm arkdaasa kahvaltı ya gittim başka arkdsla pazara gittim oradan ona geçtik çocuğu aldm okuldan eve geldiğimde saat 5 bucuktu
Hahaha saol eve geldm supurdm kek yaptm anneler gelecek bi de tempoya bakAyy kız otobüste gider gibi başım döndü.
Geçmiş olsun
Buyur bebişim pusudamısınız
Kısmen bakiniyoruzBuyur bebişim pusudamısınız
Allah kolaylık versin :)Hahaha saol eve geldm supurdm kek yaptm anneler gelecek bi de tempoya bak
Saol kuzumm geçemedi bi gripleri
Hepimiz aynı durumdayızKısmen bakiniyoruz
Avimizi bekliyoruz
Senin fikrin nedir pekiHepimiz aynı durumdayız
Çok merak ediyorum yeni kategoriyi fırsat bulursam katılırım inşallah:))
Amin insAllah kolaylık versin :)
Sanki hiç düşünmediğimiz bişey olacak gibi akla gelmeyen bişeySenin fikrin nedir peki
Bnde merak ediyorumHepimiz aynı durumdayız
Çok merak ediyorum yeni kategoriyi fırsat bulursam katılırım inşallah:))
Hayırlısı olsun bekleyelim görelimBnde merak ediyorum
Ama belki yapamayadabilirm