- 16 Ağustos 2010
- 293.070
- 602.979
- 43
Bu pro üyelere ait bir özellik canım:)Biliyorum konuyla ilgisiz de yazı rengi nasıl değişiyor Nevreste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu pro üyelere ait bir özellik canım:)Biliyorum konuyla ilgisiz de yazı rengi nasıl değişiyor Nevreste?
Gelsin görelimBence hamur işi olmayacak yarışma.
Sebze Yemekleri veya çorbalar olacak.
Kış geliyor ya bununla bağlantılı birşey.
Bildim mi bildim mi
Buraya bakabilirsin:)Aaa benim prolugum mu eksik
Ben de olurum.
Ama o nasıl olunuyor
Dur ben bi okuyayım.Tesekkur ettim.Buraya bakabilirsin:)
Peki hepsini okudum kart almak istiyorum ne yapmalıyım ?
Bakalim yoklugumu farkeden olcak mi dedim )
Tabi tabi kesin ondan gelmedinBakalim yoklugumu farkeden olcak mi dedim )
Neyseki @-cantanem- hatirlatti, yoksa akliniza gelcem yokmus: (tontriko niye bizimle ilgilenmiyorsun
Buraya bakabilirsin:)
Benim aklım başımda değil yoksa seni unutmam mümkün değilNetseki @-cantanem- hatirlatti, yoksa akliniza gelcem yokmus: (
Aynen öyle veya sürprizleri beklemekBaşka bir alternatif de var...
Oda yarışmalara katılıp 1.olmak
Aynen öyle veya sürprizleri beklemek
Aman kıı birşey değilmiş ben de beğeni sayısıyla oluyor falan zannettim.Buraya bakabilirsin:)
Bu sira biraz yorgun dustum dun filan pek girmedim bugun yazdim bdv:)) yeni kategoriyi bekliyodum:) boncuum sahi bana oy verenleri etiketleme yapar misin ozelden bi zahmet:)Tabi tabi kesin ondan gelmedin
Tamam sen de bir ara pro üye olursun:)Aman kıı birşey değilmiş ben de beğeni sayısıyla oluyor falan zannettim.
Bir ara hallederim prolugu.
Şimdilik hevesimi alayım da koyu siyah olsun bari
Bugün bazı aksiliklerden açılmadı canım yarın açılabilir:)Bu sira biraz yorgun dustum dun filan pek girmedim bugun yazdim bdv:)) yeni kategoriyi bekliyodum:) boncuum sahi bana oy verenleri etiketleme yapar misin ozelden bi zahmet:)
Ne zaman aciyosunuz yeni kategoriyi:)
Iyiyim simdi canim biraz rahatsiz yorgun bitkin gibiydim sadece. Senin dogum gunu nasildi? Gecende yazdim ama sanirim gormedin