- 19 Kasım 2013
- 18.614
- 33.534
Rica ederim canım.Çok teşekkür ederim canımDeneyip beğenmen ayrı bir güzel oldu
Kopyala yapıştır yaptıysan etiket olmuyor. Yorumunu gormezler
Kopyala yapıştır yaptıysam etiket olmuyor. Yorumunu gormezlerhem erken teşekkür ettin, belki daha oy veren olur
Inşallah olmuşturBaşına @koyarak yazdım ama bilemiyorum.... zannetmiyorum valla siteye çok giremiyorum aklimdayken yazayım dedim
Keyifsizim canım, daha kötüye gitmez inşallah
Ellerine sağlık canımRica ederim canım.
Görüntüsü çok güzeldi,deneyeyim dedim agizda dağılan çok lezzetli kurabiyelerimiz oldu,ben üstüne fındıklı çikolata eritip koydum ,aceleden delikleri de parmağımla yaptım hatta dedimki böyle daha pratik olur ama (tabi kapandı pişerken büyük olçude)bir dahaki yapışımda kesinlikle senin yolundan giderim,ailece severek tükettik. Kızım tam bir kurabiye canavarı zaten,hazırda almak istemiyorum,belli başlı tariflerim vardı yaptığım,senin kurabiyelerde o kadar güzeldi ki tariflerin arasına eklendi. Ben hep yaparım bunu artık fırsat bulursam tabi. Hatta kızıma bile yaptırabilirim,seviyor uğraşmayı. Hamuru hazırlar veririm o sekillendirip şekere bular.
Bol sans tekrardan
Ne oldu canımKeyifsizim canım, daha kötüye gitmez inşallah
inşallah canım tekrar geçmiş olsun, benim oglanda grip oldu. Ağzı burnu akıyorKeyifsizim canım, daha kötüye gitmez inşallah
Geçmiş olsun canıminşallah canım tekrar geçmiş olsun, benim oglanda grip oldu. Ağzı burnu akıyor
Geçmiş olsun canım
Vazgeçti galiba, ne dersin ?
O zaman biz de destek olmayalımVazgeçti galiba, ne dersin ?
Bencede olmayalımO zaman biz de destek olmayalım
150bin olmasına az kaldıBencede olmayalımkader kısmet artık