Bizi beğenmedilerGayet usluydunda nevos:)) mune pusuda bekliyomus az bi yasak konulara girsinde banlayim diyee:)) bi gittim geldim kus yuvasi one gecmis benim tarif bile 9 oy almis hayret:))
Hoşgeldin canım
Sen ne yapmışsın
Ilk degil sonda olmayacak:)) kendi adima yani:))Bizi beğenmediler
Sabaha kadar mesai yapsınKoala için yapmalıyız
Nazarım değmişmişmişmişSen ne yapmışsın
Genelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşverNazarım değmişmişmişmiş
Geçen kategoride 2.oldunIlk degil sonda olmayacak:)) kendi adima yani:))
Genelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşver
Neyse görümcesi gelmiş idare edelimSabaha kadar mesai yapsın
Nazarım değmişmişmişmiş
Evet dogru .. o kategoriye katilim daha azdi.. bunda cok fazla.. keklerdede coktu gozum korkmustu:))Geçen kategoride 2.oldunPro üyeliğin sana 2. olduğun için verildi:)
Önümüzdeki kategori yine öyle olacak:)İlklere girmek kolay olabilirEvet dogru .. o kategoriye katilim daha azdi.. bunda cok fazla.. keklerdede coktu gozum korkmustu:))
Hadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmezGenelde sana cananla tontisin nazari degiyordu, şimdi tam tersi oldu boşver
Iftiranin kurusu yaşı olmaz, fasulye mi buKuru iftira
Iyi bari, % 50 şarjım var. Feda olsunNeyse görümcesi gelmiş idare edelim
Olabilir tabiide :) kategori neydi:))Önümüzdeki kategori yine öyle olacak:)İlklere girmek kolay olabilir
Aynen öyleUslu durmuyor sonra suçu sana atıyor
Sade mavi gozle olmuyoki o dedigin:)) gene dinden iceri atmasin beni mune:)) nazar mazar diyozda:))Hadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmez
Hadi Canan’ın gözü mavi, nazarı olur. Benimki nazar etmez
Dünya Mutfağı olacakmışOlabilir tabiide :) kategori neydi:))