Ne yapıyorsun canım nasılsınYessss beybisiii
Ev tasidim bugun yineNe yapıyorsun canım nasılsın
Ohh, ne güzel. Ellerine sağlık canım benim ve afiyet bal şeker olsun.Geçmiş olsun canım inşaallah sadece onunla kalır:)
Ben de iyiyim canım çok şükürBugün temizlik yaptım.Bayağı yoruldum .Çay keyfi yapıyorum:)
Daha yeni taşımıştınEv tasidim bugun yineiyi alistim ben
Ya bende simdi yakmaya calistim yeni evdeyim nasil isitacagim bilmiyorum haftaya servis cagirip bi bakim yaptiracagim igdasa calisacagim bu sene belliOhh, ne güzel. Ellerine sağlık canım benim ve afiyet bal şeker olsun.
Benimde evin haftalık ince temizlik zamanı geldi, ama üstten yapıyorumkombi bozuldu, inşallah büyük masraf çıkarmaz
Ben bugün bayağı derine indim:)Ohh, ne güzel. Ellerine sağlık canım benim ve afiyet bal şeker olsun.
Benimde evin haftalık ince temizlik zamanı geldi, ama üstten yapıyorumkombi bozuldu, inşallah büyük masraf çıkarmaz
HahahahahDaha yeni taşımıştın
Ben 2 gündür yakmaya başladım hava bayağı soğudu:)Ama haftaya yine sıcak hava geliyorYa bende simdi yakmaya calistim yeni evdeyim nasil isitacagim bilmiyorum haftaya servis cagirip bi bakim yaptiracagim igdasa calisacagim bu sene belli
Hayırlısı olsun canımHahahahah
Azittim ben
Canim abimesinden ayriliyor bnde aldim geldim benim eve zaten buyuk kendini toparlayana kadar bende kalsin diye
Evet benim adam denizde hergun o takipte havayi bu hafta bayag yukselicekmis 21 23 arasinaBen 2 gündür yakmaya başladım hava bayağı soğudu:)Ama haftaya yine sıcak hava geliyor
Biz sözde 2-3 hafta evvel bakım yaptırdık, birden gitti kombi. Ne sıcak su var ne de petekler çalışıyorYa bende simdi yakmaya calistim yeni evdeyim nasil isitacagim bilmiyorum haftaya servis cagirip bi bakim yaptiracagim igdasa calisacagim bu sene belli
Aminn Allah kimsenin yuvasini saglikla huzurla sinav etmesinHayırlısı olsun canımAllah kolaylık versin
Aynen 10 derece kadar artacak:)Evet benim adam denizde hergun o takipte havayi bu hafta bayag yukselicekmis 21 23 arasina
Demirdokum mu markasiBiz sözde 2-3 hafta evvel bakım yaptırdık, birden gitti kombi. Ne sıcak su var ne de petekler çalışıyorServisten şüpheleniyorum
Amin canımAminn Allah kimsenin yuvasini saglikla huzurla sinav etmesin
BoschDemirdokum mu markasi
Kendi servisini cagirdiysan boschda sorun olma sansi cok dusuk cunku servis aglari cok iyi ama farkli ortak servisse supelen benim cevremde ne madurlar var
Kendi servisini çağırdık canım.Kendi servisini cagirdiysan boschda sorun olma sansi cok dusuk cunku servis aglari cok iyi ama farkli ortak servisse supelen benim cevremde ne madurlar var