- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Hahahaha kalbimiz ne KDr da birÇabuk kendine bir tarif bulup gel yanıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha kalbimiz ne KDr da birÇabuk kendine bir tarif bulup gel yanıma
Çok yakismis canimmm
Sürprizlerimiz bitmiyormuşSagol canımcım
Demek ki napiyormusuz?
Yarışmalara katılıyormuşuz
Sürprizlerimiz bitmiyormuş
Canım sohbetlerimize katılmanı bekliyorumTarifini hazırlarken ilk mesajı iyi okumanı öneririm:)bu yarışmada sanırım bende varım hanımlar:) ilk yarışmam heyecanlıyım
Aynen öyleValla şok oldum
Bdv ye hayatta gitmem
Süpriz olarak mune ban veriyor...
Burda öyle mi
Ahahhah benim çok ters zamana denk geldi et yemekleriSagol canımcım
Demek ki napiyormusuz?
Yarışmalara katılıyormuşuz
Aynen öyle
Mune ablayı etiketleyip havamı yapsam
Teşekkür ediyoruzÖnemli açıklama ; 1. olan üye Pro olduğu için 2. olan üyeye Pro üyelik verdik. Et yemekleri konusunun okunma sayısı 100K'yı geçtiği için pro olmayan üyelere de Pro üyelik verilmiştir. Yorum, katılım ve oy olarak katılım yapan herkese teşekkür ederiz.
Kız dikkat et mine kasirgasina kapılmaBen etiketledim
Sağolasın kuzumm ben madalyam için aldım “hayırlı olsun” umuKızlar hayırlı olsun
Bende böyle hedıye almıştım ay ne sevınmıştım
Yemek bölümü sağolsun
aaaaa nasıl görmedım ben onuSağolasın kuzumm ben madalyam için aldım “hayırlı olsun” umu
Madalyan coook yakismis :)Sağolasın kuzumm ben madalyam için aldım “hayırlı olsun” umu
Sohbete katılmadı diyet topiğinden, ama olsungezegenfeza vallahi çok şanslısın.Pro üyelik için yarışmaya katıldın ve katıldığın ilk yarışmada sürpriz hediye pro üyelik verildiBen anlamam seni yarışmalara her zaman bekliyorumProyu kaptım gideyim olmasın