- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Şair ne demiş yaş 35 yolun yarısı eder:)37 de ne orta yaslisi be kuzumm
35'i geçtim:)Kaç yaş orta yaş olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şair ne demiş yaş 35 yolun yarısı eder:)37 de ne orta yaslisi be kuzumm
Hemen yüzümüze çarpınİvet biz minicigiz
Demekki bendende küçüklerYakın sayılırızBuradaki arkadaşların çoğunluğu benden küçük
HoşbuldumAramıza hoş geldin ince bilek
Genel olarak öylelerAma bilmiyorlar kadın 30'dan sonra güzelDemekki bendende küçükler
Ruhun bizden de küçük seninHemen yüzümüze çarpın
Hahhah olabilir vallahi.Genel olarak öylelerAma bilmiyorlar kadın 30'dan sonra güzel
Orası öyleRuhun bizden de küçük senin
Öyle canım yıllar akıp gidiyor:)Ben yaşımdan memnunum:)Gecenlerde yas muhabbeti dondu ay 35 oldum artik dedim sonra kizlar dedi ki ay abla yok 34 sun daha
Bende kafa mi kaldi 2 3 aydir
-vallaaa mi kiz ay 35 deyince cok koyuyordu zaten iyi 34 musum daha deyip kahkahayi bastim
Teomanin daha 17 dinleriken yillar geciveriyor
Yok canımAma özledimBDV deyince, tontriko dan haber var mı
Bir bakayım, neden gitmişYok canımAma özledim
çoğunlukla oradayım evet. Sitede en çok aktif olan bölümler ya gebelik ya zayıflama ya da bdv :) gebelik ve diyet bölümlerine yazacak bir şeyim olmayınca bdv müdavimi oldum. Farklı ilgi alanlarım var ama aktif değil o bölümler pekince bilek sen genelde BDV ye takılıyorsun değil mi
merhaba HoşbuldumHoşgeldin ince bilek
Uslu durmadığı içinBir bakayım, neden gitmiş
O zamaan az bi senem kaldı benimGenel olarak öylelerAma bilmiyorlar kadın 30'dan sonra güzel
Onun için sormadım:)çoğunlukla oradayım evet. Sitede en çok aktif olan bölümler ya gebelik ya zayıflama ya da bdv :) gebelik ve diyet bölümlerine yazacak bir şeyim olmayınca bdv müdavimi oldum. Farklı ilgi alanlarım var ama aktif değil o bölümler pek
merhaba Hoşbuldum
Ban mi yemiş ablaYok canımAma özledim