- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Benim yanardağ da elimde patladı sadeceŞirin solucanlar işe yaramadı sanırım
Aynı şeyi söylüyoruz çok emek istiyorBen kotu oldu anlamında demedm o da çok güzel sonuçta emek var
Gelecek oylarda gitti bu yorumla
Aynı şeyi söylüyoruz çok emek istiyorBen kotu oldu anlamında demedm o da çok güzel sonuçta emek var
Yok aslında tarifi çok güzelde böyle çok bilindik bişey değil ve çok uğraştırıcı bence o yüzden iddialı bulamadım kendimce çünkü basit ama güzel gözüken daha çekici gelir ya insana o yüzden dedim
Yoksa bence çok hoş
DemekkiAynı şeyi söylüyoruz çok emek istiyor
Sarımsak konulan yer minicik der defasında doldurup cevireceksin falan o bile bayağı zaman alır
Demkki kk kadınları uğraşalım yeter ki güzel olsun diyor
+1 öpüyorum hepinizi iyi gecelerDemekki
Benim kafamda birinci olabilecekler geri de kalınca sasirdm
İyi geceler+1 öpüyorum hepinizi iyi geceler
Aynı şeyi söylüyoruz çok emek istiyor
Sarımsak konulan yer minicik der defasında doldurup cevireceksin falan o bile bayağı zaman alır
Demkki kk kadınları uğraşalım yeter ki güzel olsun diyor
Solucan pek iç acıcı olmadı
Kurtçuk mu diyeydimSolucan pek iç acıcı olmadı
Kurtçuk mu diyeydim
Tırtıla da benzemiyor
Kalıptan öyle oldu bunada şükürTırtıla da benzemiyor
Neyse Cocostarın nasibiymişKalıptan öyle oldu bunada şükür
Nasip kısmetNeyse Cocostarın nasibiymiş
Benimde güzelim tabağım, elmalarım gitti
Çek canım 2 gün dahasonra o seni çekecek, onu düşün
eyvallah bacımAllah kurtarsın
Evet canım ilk. Bu ara banyodaki klozete taktı kafayı. Arkamdan geliyor banyoya illa bi dokunacak
Temiz de olsa içim rahat etmiyor. Zaten klozeti kullananda yok. Başak burcunun vermiş olduğu pimpiriklikle su kaynatıp baştan aşağı yıkayıp heryerini strec filmle kapladım
Nette sorun vardı. Kafam kızdı erken yattım, alarm kurulu, 12 de kalktım geri yattım
Neye bağlı, nereye gidiyorsunBen oylamada alıp başımı gitmeyeceğim ama bu foruma belki ara verebilirimo da bir şeye bağlı, orasını süylemeyeceğim