Büyüdükleri zaman zaten yalnız kalacağızEvet alistrmam lazım sanırım kendimi
Kendimi çok kotu hissettim
Akrep burcu erkeğiyle evleneydin görürdüm kavgayıçene bile işlemiyor onlara
Ben yıllardır böyleyim:)Ama işleri üstüme hep kendim alıyorum:)Yetişmek için koşturuyorum:)Son 1 senedir öyleyim
Ben toz şeker dökerim.5 dk sonra bir daha acı olmaz ve iz kalmaz:)biyeriniz yandığı zaman yanığın üzerine sıvıyağ dökün, havayla teması kesilirse acı azalır. Tekrar geçmiş olsun
Kolay gelsin:)Çocukları yatırıp geliyorum
AynenBüyüdükleri zaman zaten yalnız kalacağız
Ilk defa duyuyorum, bidahasi inşallah olmaz, olursa denerimBen toz şeker dökerim.5 dk sonra bir daha acı olmaz ve iz kalmaz:)
Oğlak burcu ooo...
Ama burçların özelliklerini bilmem...
Burcunun ne olduğunu biliyorum anca
Çok ilginçmis, sıvıyağ toz şekerBen toz şeker dökerim.5 dk sonra bir daha acı olmaz ve iz kalmaz:)
Azıcık da un yumurta koyÇok ilginçmis, sıvıyağ toz şekerhayatımda ilk kez duyuyorum
Yada yanık kurabiyeAzıcık da un yumurta koy
Al sana kek
Geçti şükür ablam, sağolasınbiyeriniz yandığı zaman yanığın üzerine sıvıyağ dökün, havayla teması kesilirse acı azalır. Tekrar geçmiş olsun
O daha iyiymis kızYada yanık kurabiye
O daha iyiymis kız
Ne yapalım mecbur idare edeceğizAynen
Yaa o değil de bnm adamla da öyle yalniz yalnız ömür geçmez
Unda koyarsan kurabiye olacakÇok ilginçmis, sıvıyağ toz şekerhayatımda ilk kez duyuyorum
Yanan bölgeyi ıslatıp toz şeker döküyoruz:)5-10 dk yanığın boyutuna göre bekliyoruz.İnan sonra hiç acımıyor.Öyle saatlerce buzla,soğuk su ile uğraşmıyoruz.Elimiz acı olduğu zamanda işe yarıyor:)Ilk defa duyuyorum, bidahasi inşallah olmaz, olursa denerim
Yemek kategorisinden böyle öneriler çıkması normalUnda koyarsan kurabiye olacak