Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben bise dim mi? Bu kadar cok uzerinde durup surekli test yaptirmak gereksiz degil mi? Yani bekle bakalim 6. Haftaya kadar, nasipse illa olacak
Kan testını ilk defa verdım , daha bişey yapmadım ki
Sonucları doktora bıle göstermedım . sağlık ocagında beta hariç bir kaç test daha yaptılar onları göstemek için gitmek istiyorum bazı değerlerim düşük çünkü ..
Yoksa bende 7. haftada direk gideyim diyordum

Baska seyler icin olabilir tabii.. ama hani degerim yukseldimj vs. Sadece kendini strese sokarsin bence. Ben 1 kez test yaptirdim kanda oyle kaldi.

Baska seyler icin olabilir tabii.. ama hani degerim yukseldimj vs. Sadece kendini strese sokarsin bence. Ben 1 kez test yaptirdim kanda oyle kaldi.
Test yaptirsanda doktora göre değer aralığı bile değişiyor yani demem o ki aslında değer düşük çıkıyor doktor o kadarı önemli değil diyor ..m

Mesela benim idrarda sorun çıkmıştı doktor söylemedi bile sağlık ocağına sordum doktor önemli görmemişti r onu dedi aslında ilaç verilir çoğu doktor

14. Gun beta hcg degerim 65 ti direk pozitif dedik oyle kaldi bende mesela. Son gebelikteydi.
Aslina bakarsan bu degerlerden filan pek anlsmiyorum.

Idrarda ne sorunun cikmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…