Cananin kurabiye icli kofteye benziyo:)Ne tarifi kız :)
Kan testını ilk defa verdım , daha bişey yapmadım kiBen bise dim mi? Bu kadar cok uzerinde durup surekli test yaptirmak gereksiz degil mi? Yani bekle bakalim 6. Haftaya kadar, nasipse illa olacak
Baska seyler icin olabilir tabii.. ama hani degerim yukseldimj vs. Sadece kendini strese sokarsin bence. Ben 1 kez test yaptirdim kanda oyle kaldi.Kan testını ilk defa verdım , daha bişey yapmadım ki
Sonucları doktora bıle göstermedım . sağlık ocagında beta hariç bir kaç test daha yaptılar onları göstemek için gitmek istiyorum bazı değerlerim düşük çünkü ..
Yoksa bende 7. haftada direk gideyim diyordum
Anladım şimdiCananin kurabiye icli kofteye benziyo:)
Test yaptirsanda doktora göre değer aralığı bile değişiyor yani demem o ki aslında değer düşük çıkıyor doktor o kadarı önemli değil diyor ..mBaska seyler icin olabilir tabii.. ama hani degerim yukseldimj vs. Sadece kendini strese sokarsin bence. Ben 1 kez test yaptirdim kanda oyle kaldi.
Geçmiş olsun ://Günaydınnnnnnn yine Sibel yine hastalık nasılsınız hatunlar bu yıl bu faranjit benimle yaza kadar gidecek kafaya koydu inşallah
Geçmiş olsun canım, kış geldi hastalıklar eksik olmazGünaydınnnnnnn yine Sibel yine hastalık nasılsınız hatunlar bu yıl bu faranjit benimle yaza kadar gidecek kafaya koydu inşallah
Günaydıngünaydın hanımlar
14. Gun beta hcg degerim 65 ti direk pozitif dedik oyle kaldi bende mesela. Son gebelikteydi.Test yaptirsanda doktora göre değer aralığı bile değişiyor yani demem o ki aslında değer düşük çıkıyor doktor o kadarı önemli değil diyor ..m
Mesela benim idrarda sorun çıkmıştı doktor söylemedi bile sağlık ocağına sordum doktor önemli görmemişti r onu dedi aslında ilaç verilir çoğu doktor
Gunaydin gecmis olsun.,. Yaz ne iyiydi cocujlari her gun suya sokuyodum..Günaydınnnnnnn yine Sibel yine hastalık nasılsınız hatunlar bu yıl bu faranjit benimle yaza kadar gidecek kafaya koydu inşallah
1 hafta sonra git canım doktoraYa kimiside doktora git diyor napcamı şaşırdım
Geçmişler olsun DuzsuzumGünaydınnnnnnn yine Sibel yine hastalık nasılsınız hatunlar bu yıl bu faranjit benimle yaza kadar gidecek kafaya koydu inşallah
Ayy 10 kasımda tanışma yıl dönumumuz 9 yıl olcakHem kese, hem kalp aynı anda görmek duymak isterseniz, 7. haftada gidin kuzucuğum. Yani Kasım ayı başındaH E
10 Kasım'a kalmaz canım kalp sesi, ama hepsini birden görmek ve duymak daha heyecanlı olacaktır. Artık gerisi sizin isteminize bağlıAyy 10 kasımda tanışma yıl dönumumuz 9 yıl olcak
9 yıl önce aklımıza dahı gelmezdi