Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Kolay gelsin bakalim:) dun aksamda yoktun erken mi yattin:)) ne yapcan misafire? Yemek mi yoksa kek borek mi:)

Kolay gelsin bakalim:) dun aksamda yoktun erken mi yattin:)) ne yapcan misafire? Yemek mi yoksa kek borek mi:)
Eşim akşamları evde canım giremiyorum bu ara :)

Klasik kısır kurabiye ve duşujuyorum çünkü çocukları okula bırakınca 3-4 saatlik bı zamanda hem toz alıp hem biseyler hazırlanan lazım

Dün bı açma yaptım çok değil ondan da servis yaparım diye düşünüyorum tabi yiyip bitirmezsek

Olur tabi 4 saate su boregi yaparim sana:)) ilk once hamurunu yogur o dinlenirken tozlari al. Sonra pogcalari yap tepside mayalanirken kurabiyelerini yap pisir arkasindan sicak firina at pogcalari. Kisirida onlar piserken yap. Yesillikerini dogra sma karistrma misafirler gelince yap onu yoksa cansizlasiyo.

Ben olsam bole yapardim. 2 saat surmez bole

Bu kategori sonucunu merak ediyorum.Sadece 1. olanı değil sıralamayı:)Yani sunum etkili mi?Klasikler mi etkili olacak vs...
Ben mesela bı kaç oylamada yemeyi sevdiğim şeylere oy vermiştim sunumu gözetmeden

Sonra bı kaç yarışmada yorum okudum iste sunum için çok uğraştım vs yazıyordu

Dedim tabi ki görsel de önemli deyip ince tarife sonra sunum bakmaya başladım

Su böreği ile uğraşamam tonti hiç yapmadım bilmiyorum hazırı varken uğraşmaya ne gerek var dün içimden çiğ köfte sipariş etmeyi bile duşundum öyle bı tembellik var bu ara bende

Su böreği ile uğraşamam tonti hiç yapmadım bilmiyorum hazırı varken uğraşmaya ne gerek var dün içimden çiğ köfte sipariş etmeyi bile duşundum öyle bı tembellik var bu ara bende
Baklava acip borek acmamak:)) yok borek yap demiyorum hani vakit cokmus yapsrsin anlaminda. O zaman cig kofteyi Disardan al kisirla ugrasma. Bi pogca kurabiye bitti gitti:)

Baklava acip borek acmamak:)) yok borek yap demiyorum hani vakit cokmus yapsrsin anlaminda. O zaman cig kofteyi Disardan al kisirla ugrasma. Bi pogca kurabiye bitti gitti:)
Evet bu ara tuhaf bı halsizlik var otururken bile yorgunum eşim maydanoz sarımsak kuru yapsana diyor hergun sarımsak kokamam sabah öğlen çıkışta hep çocukları için okula gidiyorum yeri geliyor müdür le yeri geliyor velilerle konusuoyurum

Ben ikisinede bakiyorum aslinda ama sunum daha onemli sanki. Birseyin iyi olup olmadigi onemsiz gunumuzde pazarlamayi bilirsen alici bulursun. Dun nevosada dedim eski yarismalarda sunumlar pek basarili degilmis diye

Doktora git demirin dusmustur belki

Ben ikisinede bakiyorum aslinda ama sunum daha onemli sanki. Birseyin iyi olup olmadigi onemsiz gunumuzde pazarlamayi bilirsen alici bulursun. Dun nevosada dedim eski yarismalarda sunumlar pek basarili degilmis diye
Evet ama eskiden bu kadar video sunum vs yoktu ki şimdi hergun sunum izleyebiliyorsun TV de Masterchef de çok güzel sunum denk geliyor bazen gerçi izleyemiyorum artık da ://

Yemekteyiz sadece show yaaa uzun zamandır bakmıyorum terkoz suyu veren adamdan sonra bıraktım ben onu
Simdi tv 8 de cikiyo.. izlemek istiorum gulmek icin ama vakit olmuyo pek. Dun brokoli corbasi vardi menude.. hic sevmiyorum brokoli yemiyorum diyolardi. Herseye bi kulp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…