Orada olsaydım bir buluşma ayarlardık.Orada olanlarla değil miEvet istanbuldayim
İlk fırsatta bakacam canımBir litre gözyaşı ablam, kanal d de
Hahhaa ciddi mi acaba bende kazanır mıyım bu yollaÇipetpetin miydi, ervanazlım mıydı, eşi kazanamazsa hediyenin aynısını alacaktı. Kazandı
Sen bana yakınsınOrada olsaydım bir buluşma ayarlardık.Orada olanlarla değil mi
Evet yakınız:)Sen bana yakınsın
Bebeğim o benim zorluklarla ağlayarak yaptımSenin yaptığın tarife göz koyarlar.Hazır yapmayada gerek yok
Ama sahipsiz bırakıyorsunBebeğim o benim zorluklarla ağlayarak yaptım
Olabilir, 1 defa yemiştim ıslak kurabiyeyi ve ağızdaki dokusunu çok beğenmiştim. Nedense daha 1 defa bile yapmadım, bu hafta yapayım bari. Hazır tarif de varHahhaa ciddi mi acaba bende kazanır mıyım bu yolla
Yap ben çok sevdim . Bir gün sonra kalınca daha güzel oluyor. Bende cocostar deneyeceğimOlabilir, 1 defa yemiştim ıslak kurabiyeyi ve ağızdaki dokusunu çok beğenmiştim. Nedense daha 1 defa bile yapmadım, bu hafta yapayım bari. Hazır tarif de var
Tehlikeli sularda yüzmeyeceğim artık hep buradayımAma sahipsiz bırakıyorsun
Yap ben çok sevdim . Bir gün sonra kalınca daha güzel oluyor. Bende cocostar deneyeceğim
Hadi inşaallahTehlikeli sularda yüzmeyeceğim artık hep buradayım
Cocostar pek benlik değil gibi, çiklatını sevmem çünkü. O sebeple ön yargılı olabilirimYap ben çok sevdim . Bir gün sonra kalınca daha güzel oluyor. Bende cocostar deneyeceğim
Cocoyu muOnuda beklet
Aslında onunla da katılabilirdim hiç aklıma gelmemişCocostar pek benlik değil gibi, çiklatını sevmem çünkü. O sebeple ön yargılı olabilirim
Cocostar ise o ilk söylenen tariflerden:)Yani konu açılır açılmaz mesaj geldi:)Aslında onunla da katılabilirdim hiç aklıma gelmemiş
Benim eşim değil canım, ervanazlımın eşiydiÇipetpetin miydi, ervanazlım mıydı, eşi kazanamazsa hediyenin aynısını alacaktı. Kazandı