- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Galiba oyleyiz ama olsun boyle mutluyuz, birak deli desinlerAyy, hepimiz takıntılıymışız
Bencede neyime gerekse gereksiz konulara burnumu sokuyorum saçmalıktan başka birşey değil vallaSende uslu dur niye yaramazlık yapıyorsun
Bu hafta sonu yapacağım inşaallahTemizlik konusunda benim esimde bana zir deli der. Bende de vardir az buçuk manyaklik. Ama benim en sevdiğim koku, perdelerin hepsinin yıkanip asıldığı,ayni zamanda evinde kirklandigi ,gün sonu yorgunluktan olup bittigim gündeki o muazzam koku. Evi dolanıp dolanıp odalarımı koklarim
Aynen canımBencede neyime gerekse gereksiz konulara burnumu sokuyorum saçmalıktan başka birşey değil valla
Sirf koklamak icin gelebilirim. Tabi istersen yardımda edeyim. Muhtesem bir sey ya.Bu hafta sonu yapacağım inşaallah
Bir daha hiç karışmıcam karar verdim. Tarifim burada kaldı ben dışarıdaAynen canım
Bir daha hiç karışmıcam karar verdim. Tarifim burada kaldı ben dışarıda
Cuma-Cumartesi-Pazar günü yapacağım.Uygun zamanda gelirsinSirf koklamak icin gelebilirim. Tabi istersen yardımda edeyim. Muhtesem bir sey ya.
Bir litre gözyaşı ablam, kanal d deHangi dizi kızlar, ben duygusal severim
Sen bırakırsan tarifine sahip çıkarlarBir daha hiç karışmıcam karar verdim. Tarifim burada kaldı ben dışarıda
insallah bir gun nasip olur. Nerdesin abla sen istanbul muCuma-Cumartesi-Pazar günü yapacağım.Uygun zamanda gelirsinİstersen Pazartesi kahveye gel:)
Bencede kazanmam lazım . Kazanırsam kocamda hediye alacak banaSahipsiz bırakma
Yok canım Gaziantep'teyiminsallah bir gun nasip olur. Nerdesin abla sen istanbul mu
Zaten bir sürü isteyeni vardı ben kaptımSen bırakırsan tarifine sahip çıkarlar
Bencede kazanmam lazım . Kazanırsam kocamda hediye alacak bana
Senin yaptığın tarife göz koyarlar.Hazır yapmayada gerek yokZaten bir sürü isteyeni vardı ben kaptım
Aboo bizim kahve isi yalan oldu. Evi de koklayamam simdi tuh. Baya uzakmisizYok canım Gaziantep'teyim
Çipetpetin miydi, ervanazlım mıydı, eşi kazanamazsa hediyenin aynısını alacaktı. KazandıBencede kazanmam lazım . Kazanırsam kocamda hediye alacak bana
Sen neredesin canım:)İstanbul'da mısın?Aboo bizim kahve isi yalan oldu. Evi de koklayamam simdi tuh. Baya uzakmisiz
Evet istanbuldayimSen neredesin canım:)İstanbul'da mısın?