- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Sagolasin. İlacta pek icmek istemiyorum. Parol iciyorum sadece nolur nolmaz diye. O da agri kesici ates düşürücü ya.Gecmis olsun ama ise yaramaz korkarim: (
Kendimi begeniyorum seviyorum onda skntim yok sukur:) hastaliklar uzun surdu ve bugun mesela bi kurabiye yaptim yemek bile yapmadim sadecd makarna. Cocuklar babalaryla disardaydilar. Ona ragmen yorgunum mesela:))
Ben dükkanı açarımSabah kaçta topikte olacaksınızsabah 6 da uyanma haftam geldide
Atın canım
Ellerine sağlık
Ben yapmadım ama, maksat adet yerini bulsun. SağolunEline sağlık
Hem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorum
Tesekkur ederim. İki gündür tarhana iciyordum karabiberli. Yarin tavuk suyu yapicam insallahBen dükkanı açarım
Atın canım
Ben yapmadım ama, maksat adet yerini bulsun. Sağolun
Geçmiş olsun canım, tavuk suyuna çorba yap. Karabiber ve limon ekleyip sıcak ye. Inşallah fayda eder
Aynen kroniklesmis artik:) kolay degil 7 yildir uykusuzum 7 yilda 3 gebelik dogum emzirme.. bu gece uyumazsam baslicam insallah ama..Ahh ahhh bilmem mi...
Bazen makarna bile yapasim olmaz...
Ekmek arasi hazırlarım çocuklara veya akşamları bile kahvaltılık şeyler yeriz...
Üzerimize oturmuş bir yorgunluk var gitmiyor
Aynen kroniklesmis artik:) kolay degil 7 yildir uykusuzum 7 yilda 3 gebelik dogum emzirme.. bu gece uyumazsam baslicam insallah ama..
Canim:))Aynen canim
Hiç kolay değil
Yıpranıyor insan...
Sen güçlüsün yaparsın
Evet arada taciz edelim yoklayalım onu
Geçmişler olsun canımHem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorum
Ben hervan yatisa gecebilirim:)) uyku vaktim geldi sayilir hahaSizi okuyorum canımYoksa buradayım
Ne güzel erken yatıyorsunBen hervan yatisa gecebilirim:)) uyku vaktim geldi sayilir haha
Hayırlı gecelerBen yatıyorum kızlar
Iyi geceler
Hayırlı geceler canımBen yatıyorum kızlar
Iyi geceler
Ben uyuyakaliyorum su kizla.. gozlerde lens. Gece 2-3 te kalkip cikariyom genelde: (Ne güzel erken yatıyorsunBen bir alışamadım