TamamdırHehehe
7 de kalkip kahvalti hazırlıyorum
Burayada göz atiyorum
Sana yetişirim merak.etme
Oo cok erken baslamissin:) ben digerlerinde leslie yapmistim ihtiyacimda vardi kilo acisindan dogumdan sobra ama gogusler bile deforme olmamisti. BUnda aldigim 10 kilo carpti beni resmen.. kiloyla dogru orantida degil defofme catlak meseleleri. Hani abarti degil gene 3 cocuga gore cok iyi ama eskiyi ozluyorum.Yaptım
Doğumlardan 3 ay kadar sonra başladım mekik hareketlerine...
Şuanda haftada 2-3 gun yapıyorum sadece...
Zaten düzelttim o yüzden sık yapmıyorum
Fazla kavrulmamis olabilir o zaman. Bildigin beyazdi kurabiye cunku. Bunun kokusu bile cok daha guzel benceYok canım, tamamen pudra şekerine bulandığı için beyaz görünür ya da fazla kovurulmamıştır unu. Kavrulmadan kavala olmaz
Doğrudur tontrimFazla kavrulmamis olabilir o zaman. Bildigin beyazdi kurabiye cunku. Bunun kokusu bile cok daha guzel bence
Oo cok erken baslamissin:) ben digerlerinde leslie yapmistim ihtiyacimda vardi kilo acisindan dogumdan sobra ama gogusler bile deforme olmamisti. BUnda aldigim 10 kilo carpti beni resmen.. kiloyla dogru orantida degil defofme catlak meseleleri. Hani abarti degil gene 3 cocuga gore cok iyi ama eskiyi ozluyorum.
Oo cok erken baslamissin:) ben digerlerinde leslie yapmistim ihtiyacimda vardi kilo acisindan dogumdan sobra ama gogusler bile deforme olmamisti. BUnda aldigim 10 kilo carpti beni resmen.. kiloyla dogru orantida degil defofme catlak meseleleri. Hani abarti degil gene 3 cocuga gore cok iyi ama eskiyi ozluyorum.
Ya ben uyuyakaliyorum aksam en dogru zmn benim icin aslinda. Brzdn kizi yatrcam mesela uyuyup kalirim sizle konusirken:) isler kalsin muhim degil ama bu anlsmda kendimd vakit ayirmk iyi olur. Benimde 3 u normal dogum oldu sukur bunda toparlanmam uzun surdu ve suruyor diyeyim. Mekikte cekeyom napalim:)Doğum sayısı arttıkça deforme fazlalaşıyor
Normal doğum yaptığım için aslında 3 ay pek erken sayilmaz...
Bir anda yüklenmeden yavaş yavaş başladım
Alıştıkça arttirdim ve şuanda istediğim gibi :))
Sende başarırsın inanki zor değil
Onemli olan vazgeçmemek...
Tamam canım hayırlısı olsunYok canim sanirim yarin yapacagim evde usta var is yapamiyorum
Ben 55 ten 80 olmustum:) cok daha guzel toparlamisti vucudum sukur.2.doğuma 76 kiloyla girdim...
Toparlanamam sanıyordum ama vazgeçmemek önemli olan...
O zaman gelsin kahveler
Ellerine sağlık
Ya ben uyuyakaliyorum aksam en dogru zmn benim icin aslinda. Brzdn kizi yatrcam mesela uyuyup kalirim sizle konusirken:) isler kalsin muhim degil ama bu anlsmda kendimd vakit ayirmk iyi olur. Benimde 3 u normal dogum oldu sukur bunda toparlanmam uzun surdu ve suruyor diyeyim. Mekikte cekeyom napalim:)
Hem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorumİyi akşamlar canım hasta mısın?
Çok geçmiş olsunHem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorum
Hem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorum
Kendimi begeniyorum seviyorum onda skntim yok sukur:) hastaliklar uzun surdu ve bugun mesela bi kurabiye yaptim yemek bile yapmadim sadecd makarna. Cocuklar babalaryla disardaydilar. Ona ragmen yorgunum mesela:))Heheheh:))
Öyle anliyorum ki seni...
Bugün pert oldum...
Bende iki sende üç
Daha yorucu...
Ama kendine zaman ayır ve kendini çok sev:))
Gecmis olsun ama ise yaramaz korkarim: (Hem de ne hasta, fena grip oldum. Dun aksamdan beri ihlamur, tarhana, mandalina ve peceteyle dolasiyorum
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
Allah şifa versin...
Eline saglikk