- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Ahahahaha kanatlarım var ruhumdaIyi iyi
Kanatlarının altına almayı başarmışsın kocişini
Aynen artik bıktm her gün hergun bir de topladığim gbi kalsa keşkeÖyle ama, ne yapacağız mecbur
Seninki balık almaya gitmiş benimki tutmaya gittiEn guzel yıllarımızı temizlikle heba ediyoruz
Tarif mi geliyorAzzz sonraaa parmaktan sonraa
Aynen artik bıktm her gün hergun bir de topladığim gbi kalsa keşkerakamı dönemle tekrar ayni oluyor
Hmmm, her yöne çekilir ama ben kurabiyeye yoruyorumAzzz sonraaa parmaktan sonraa
Keşke bende öyle olsamAllahtan elim hep evin üstünde de, çabuk paklıyorum
Ben tetikte bekleyip sizin konulara konmayı düşünüyorumHani nerde senin konu?
Keşke bende öyle olsam
Kaynanaya laf vermeme çabası hep bunlarDün eşim balkonun tekini yikadi diğeri Allah lik zaten ://
Yemek çamaşır süpürge hepsini nasıl yaptım bitirdim bende bilmiyorum ama onlar geldiğinde salata bile hazırdı
Valla bugün dün babanesinden yüz bülup bugün kalmaya gittiler oğlanlar babannede kalacaklarmis bakalım onlar yokken neler yapacağım ama kız hala uyumadı ://Çocuklar büyüyünce olur be minik
Aynen yaa benim kaynana pek laf etmez ederde benim yanımda etmez başkasına anlatırKaynanaya laf vermeme çabası hep bunlar
Elin evin üstünde de olsa olmasa da evde koca çocuk var benim 36 yasındaAllahtan elim hep evin üstünde de, çabuk paklıyorum
Bende de 38 yaşında var, mukadderatElin evin üstünde de olsa olmasa da evde koca çocuk var benim 36 yasında
Bendeki de 44 yasinda cocuk:))Bende de 38 yaşında var, mukadderat
Bende de 38 yaşında var, mukadderat
Hahahahah demekki hepsi çocukBendeki de 44 yasinda cocuk:))
Yapmissin koysan iyiymis:))Ben tetikte bekleyip sizin konulara konmayı düşünüyorum