Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde o kadar iş var ki, yatmaya zaman mı var
Ben gittim kizlar gorusmek uzere.
Aynen canım, hele birde cam kapı açıksa, heryer batıyor. Birde çamaşırlar, her gün yıkatsan, yine sepet dolu.Is bitmiyor ki
Dün evi süpürdüm toz aldım .
Guzelce paspas yaptim..
Balkonlarımı temizledim...tuvalet banyo herseyi yaptım ... bugune ütüyü bıraktım sadece...
Evi hiç süpürmemiş gibiyim
Görüşürüz canım, kolay gelsinBen gittim kizlar gorusmek uzere.
Aynen canım, hele birde cam kapı açıksa, heryer batıyor. Birde çamaşırlar, her gün yıkatsan, yine sepet dolu.
Sende birde 2 kuzucuk var, işler hiç bitmez
Aynen canım, hele birde cam kapı açıksa, heryer batıyor. Birde çamaşırlar, her gün yıkatsan, yine sepet dolu.
Sende birde 2 kuzucuk var, işler hiç bitmez
Efendim şekerim
Efendim şekerim
Evet ya,"eşim 7 Buçuk kilo süt almış onu kaynatıyorum, gözüm onda. Yoğurt yapcam yemek falan yedikBeğenip beğenip kaçıyorsun
Oyssss canmmmm
Evet ya,"eşim 7 Buçuk kilo süt almış onu kaynatıyorum, gözüm onda. Yoğurt yapcam yemek falan yedik
Oyssss canmmmm
Aman taşmasın
Kolay gelsin...
Bende ütülerimi yapayım
Kolay gelsinn cnmmm
Gidiyorum ütü yapmam lazım
Gelirim birazdan canım
Neyse ki toparladım, silme ve toz alma işim kaldıEn guzel yıllarımızı temizlikle heba ediyoruz
Hergun bu işlemleri yapmak bir sure sonra bıkkınlik veriyorNeyse ki toparladım, silme ve toz alma işim kaldı
Öyle ama, ne yapacağız mecburHergun bu işlemleri yapmak bir sure sonra bıkkınlik veriyor