Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Evet cedrotide verdi. Ağrıları söyledim, psikolojiktir dedi. Bence psikolojik değildi:KK45:
Normalde o ağrılar olmaz dedim ya sana, opu yapıldıktan sonra olur.
Ahhh ahhh, ben bilirim opudan sonraki sancıları. Nefes alamaz hale gelmiştim, karnım 6 aylık olmuştu, wc gideceğim zaman ağlardım:dondurma:

Benım biliyorsun Bat 4 varken göründü az daha sabret ..
sabah annem aradı regl geldımı dedı . Geldim dedim sürpiz yapmak için kıyamam üzüldü ama bana teselli vfalan verdi .
Ağlatcam onu ağlatcaaamm seviinçten :rolleyes::rolleyes:
Ayy kiyamamm niye uzdun anacigini kizz.. ilk torun mu olacak kismetse.. kardes abla var mi?

Tamamdır:super:
Et yemeye özen göster :KK53:
Planlamayı yaptık . Hafta ki 2 gün balık 2 gun et :KK53:
önerdiğin başka bişey varmı kuzu ..hergun ceviz + badem + a.fıstıgı + kuru kayısı yıyorum 3 er tane ..
Meyve yiyorum ..

Ya bide bişey dicem ben çok acıkıyorum . Sonra yemege çıkınca 1 lokma alıyorum içim kalkıyo :eek:
Bu belırtıler için çok erken değilmi ?
Düşünün adet gunum bugun daha .. Takip etmesem şuan hamıle oldugumu bıle bilmezdım

Normalde o ağrılar olmaz dedim ya sana, opu yapıldıktan sonra olur.
Ahhh ahhh, ben bilirim opudan sonraki sancıları. Nefes alamaz hale gelmiştim, karnım 6 aylık olmuştu, wc gideceğim zaman ağlardım:dondurma:
Rabbim sanada nasip eder, emeğinin karşılığını verir inşallah, yolda gelirken bile sana dua ediyorum. Yolda olanın duası kabul olur diye.:dua::KK200:

Evet, bende ikinci tüp bebekte opudan sonra ağrı çekmiştim. Bu böyle olunca korktum, bişey ters gidiyor zannettim, şimdi içim rahatladı:KK45:

önerdiğin başka bişey varmı kuzu ..hergun ceviz + badem + a.fıstıgı + kuru kayısı yıyorum 3 er tane ..
Meyve yiyorum ..

Ya bide bişey dicem ben çok acıkıyorum . Sonra yemege çıkınca 1 lokma alıyorum içim kalkıyo :eek:
Düşünün adet gunum bugun daha .. Takip etmesem şuan hamıle oldugumu bıle bilmezdım
Süt iç hergün, birde vitamin değerlerine baktır, sağlık ocağı bakıyor :)

Ayy kiyamamm niye uzdun anacigini kizz.. ilk torun mu olacak kismetse.. kardes abla var mi?
İlk torun değil Allah nasip ederse 4. olcak ama ben en küçüğüm ya çok istiyodu benımde çocugumu görmek . Ege de ilk çocugun herseyını kızıın annesı yapar. Çok heveslı .. Ablanlara yaptım sana da yapmak nasip olsun deyip duruyordu . kesinleşsin şu kan testı hemen kargoyla torunundan ona not göndercem :)

Meyve yiyorum ..

Aşermeler için erken daha canım, gebelik psikolojisine girmişsin :halay:

Ananas ve avokado iyidir gebelikte, tedavilerimde dr önermişti :halay:
Birde kabızlığa dikkat, ıkınmaman lazım.:KK14:
Öğünlerini aksatma ve C vitamini yüksek besinleri tüketmeyi unutma.
Maydanoz, tere, dereotu gibi söktürücü yiyeceklerden kaçın :halay:

Rabbim sanada nasip eder, emeğinin karşılığını verir inşallah, yolda gelirken bile sana dua ediyorum. Yolda olanın duası kabul olur diye.:dua::KK200:

Evet, bende ikinci tüp bebekte opudan sonra ağrı çekmiştim. Bu böyle olunca korktum, bişey ters gidiyor zannettim, şimdi içim rahatladı:KK45:
Allah razı olsun canım benim, Rabbim işini kolaylaştırsın ❤️:KK60:

İlk torun değil Allah nasip ederse 4. olcak ama ben en küçüğüm ya çok istiyodu benımde çocugumu görmek . Ege de ilk çocugun herseyını kızıın annesı yapar. Çok heveslı .. Ablanlara yaptım sana da yapmak nasip olsun deyip duruyordu . kesinleşsin şu kan testı hemen kargoyla torunundan ona not göndercem :)
Ayy cok iyi ya ne aglar.. ayri sehirde misiniz? Kendin verebilseydin haberini ne guzel olurdu yaa o da kismet gerci.

X