Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
aminnnnnnnnn inşallah tüm isteyenlere

ahahahahaha yalan mı herkess beni bekliyormuş yasminsay yasminsay ben bir ay falan bile hasta olurum canooo sıra sende:KK36:
En buyuk ısteğim :dua:
Allahım yasminsay yasminsay 'ıma sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin . Hamilelğimiz beraber geçsin . Biz onla benziyoruz bebeklerımızde bırbırıne benzesin :KK200:

Ahhh bu kocalar:sopa:

Kocana niye kızdın ?:KK64:
herkes haddini bilecek diye bir söz var ya canım kocanda olsa hadddini bilecek o bilmezse bildirirler bir laf etti delirtti beni iki gün konuşmadım dün aramış 5 defa açmadım bir buçuk saat uzaklıktan bişey mi oldu diye geri geliyormuş korkusundan bırakıp giderim diye eyvallahım yok biliyor babamda var yanında ona da bişey diyememiş en son ona aratmış açtım gelmedi eve dün akşam kendini affettirmeye çalışıyor ama yemezler 7 yıl bitecek hala akıllanamadı küçük çocuk gibi kırmızı çizgimi biliyor ama vazgeçmiyor

herkes haddini bilecek diye bir söz var ya canım kocanda olsa hadddini bilecek o bilmezse bildirirler bir laf etti delirtti beni iki gün konuşmadım dün aramış 5 defa açmadım bir buçuk saat uzaklıktan bişey mi oldu diye geri geliyormuş korkusundan bırakıp giderim diye eyvallahım yok biliyor babamda var yanında ona da bişey diyememiş en son ona aratmış açtım gelmedi eve dün akşam kendini affettirmeye çalışıyor ama yemezler 7 yıl bitecek hala akıllanamadı küçük çocuk gibi kırmızı çizgimi biliyor ama vazgeçmiyor
Yuru be kankeytam kim tutar seni:))) cok fazlada uzatma daaa

Ahhh bu erkekler...
Çocuk gibiler yaa... En doğrusu bu zaten kocan bilr olsa taviz vermeyeceksin...
Benimde kırmızı çizgilerim var... o çizginin etrafında dolaşamaz bile...:KK48::KK48::KK48:
:sopa::sopa::sopa:

Yuru be kankeytam kim tutar seni:))) cok fazlada uzatma daaa
ahahahahahhahaha ben çok sabırlıyım biliyomusun tontrikom son damlaya kadar sabrederim bu yıla kadar en fazla bir kaç saat küs kalmışımdır ve hep alttan almışımdır konuşarak çözülür herşey derim ama bu yıl doldum taşıyorum bazen diyorum biz bu işi beceremiyoruz sonra etrafıma bakıyorum onlara göre biz iyiyiz diyorum amannn bilmiyorum ama uzatmazsam akıllanmayacak bu adam korkması lazım biraz ha iyimidir evet anneme babama çevreme çok iyidir eli açıktır ama şu dili kızdığında o dili beni mahvediyor

Ahhh bu erkekler...
Çocuk gibiler yaa... En doğrusu bu zaten kocan bilr olsa taviz vermeyeceksin...
Benimde kırmızı çizgilerim var... o çizginin etrafında dolaşamaz bile...:KK48::KK48::KK48:
:sopa::sopa::sopa:
benimkinin dilinde herşey kalbinde yoktur ama ben birine bişey söylerken bile kırk defa düşünürüm kırarmıyım lafım nereye gidiyor diye kocamda öyle bişey yok dümdüz söyler atar o da beni kırıyor işte

ahahahahahhahaha ben çok sabırlıyım biliyomusun tontrikom son damlaya kadar sabrederim bu yıla kadar en fazla bir kaç saat küs kalmışımdır ve hep alttan almışımdır konuşarak çözülür herşey derim ama bu yıl doldum taşıyorum bazen diyorum biz bu işi beceremiyoruz sonra etrafıma bakıyorum onlara göre biz iyiyiz diyorum amannn bilmiyorum ama uzatmazsam akıllanmayacak bu adam korkması lazım biraz ha iyimidir evet anneme babama çevreme çok iyidir eli açıktır ama şu dili kızdığında o dili beni mahvediyor
Benimde dilim yilan gibidir valla:)) lafi oldugu yerde soylemezsem catlarim genelde: ( sen gibi sabirlida degilimdir. Oluyo 4/4 luk evlilik yok canim

Benimde dilim yilan gibidir valla:)) lafi oldugu yerde soylemezsem catlarim genelde: ( sen gibi sabirlida degilimdir. Oluyo 4/4 luk evlilik yok canim
ama yapma yaaaaa nasıl koyuyor insana biliyomusun o laflar ben dayanamaz oldum artık küçücük şeylerden bile kavga çıkıyor sabretmeyi öğrenmemiz lazım

benimkinin dilinde herşey kalbinde yoktur ama ben birine bişey söylerken bile kırk defa düşünürüm kırarmıyım lafım nereye gidiyor diye kocamda öyle bişey yok dümdüz söyler atar o da beni kırıyor işte

Dil yarası dil yarası
En acı yara imiş...
Orhan babanın şarkısı geldi aklima...

Bende öyleyim
Birini kıracağım diye ödüm patlar...

len bir gün hasta oldum gelmedim herkesler hamile kalmış :KK74:Allah sağ sağlim nasip etsin canımmmmm tebrik ederiim çok ama çok sevindimmmmmmmm:KK75::KK75::KK75:
Canimm benimki totem gun sayiyoruz bakalim bat 5 ahahah... yine de tesekkurler...:KK15: sana da cok gecmis olsun canim..
yasminsay yasminsay tuzsuz diyorki sen gebe kal ben bir ay ugramam :) bir gun gelmedim olan olmus dedi de ne olduysa o konusulan gece oldu demi ahahha:))

X