Ben yine tavuk gibi erkenden tunemisim : (
Kategori açılır açılmaz yapıp yedim kurabiyemisana o kurabiyeden ne anlar dedi artık bilemeyecegim
Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay hamileliğin kolay Doğumun olsun inşallahAllah razı olsun
Sende evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah
Hayırlı sabahlarr
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay hamileliğin kolay Doğumun olsun inşallah
Hani nerde senin konu?Kategori açılır açılmaz yapıp yedim kurabiyemi
Ay hastaydım dün bütün gün yattım canım@-cantanem-tontriko @tuzsuz_ruh _CaNanSu_ nereyeduu?
Hadi @minik meleklerim in kayınvalidesi falan, fırsatı yok.
Diğerleri neredeee
Wuhuuuuuuuu bu neeeeee aman Allah bebiş mi geliyor kızzzzz
Çok teşekkür ederimm canım aminnnn . Rabbım isteyen herkese en yakında zamanda nasip etsin
Wuhuuuuuuuu bu neeeeee aman Allah bebiş mi geliyor kızzzzz
ay çok ama çok sevindim canımmmmmmm hadi inşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinEveettt
Yemek bölümüne bir bebek daha geliyorr . İnşallah
len bir gün hasta oldum gelmedim herkesler hamile kalmış
Amin .. Allah razı olsun canım benımay çok ama çok sevindim canımmmmmmm hadi inşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
len bir gün hasta oldum gelmedim herkesler hamile kalmışAllah sağ sağlim nasip etsin canımmmmm tebrik ederiim çok ama çok sevindimmmmmmmm
len bir gün hasta oldum gelmedim herkesler hamile kalmışAllah sağ sağlim nasip etsin canımmmmm tebrik ederiim çok ama çok sevindimmmmmmmm
aminnnnnnnnn inşallah tüm isteyenlereAmin .. Allah razı olsun canım benım
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
ahahahahaha yalan mı herkess beni bekliyormuşAllah iyilğini versin
ay sorma canım yaaaaabir faranjit vurdu beni ki sanırım 2 ay oluyor bitemedi daha durmadan yeniliyor birde kocaya kızdım yattım kalkmadım vallahiGeçmiş olsun Siboşum...
Senin hastalığın haftalarca mı sürüyor?
Geçen gun yine hastaydın...
Tam iyileşemedin herhalde