- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Ne olmuş dediysemIyi ozaman bende günde 2 3 kez içiyorsun sandım
pinkstrap bak görümcen ne diyor
Allah iyilik versin bende iyiyim çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuş dediysemIyi ozaman bende günde 2 3 kez içiyorsun sandım
pinkstrap bak görümcen ne diyor
Allah iyilik versin bende iyiyim çok şükür
Ben hâla iğnelerden olduğunu düşünmüyorum canım benim, yarın ilk takibe takılacak yımırtaları merak ediyorumÇok şükür bu iğneler bugün nedense o kadar ağrı yapmadı yarın ne oldu göreceğiz
Kendisi gelsin cevap versin, ben ne desem olmaz ara bozan komşu gibi olmak istemem sonuçtaNe olmuş dediysem
O şimdi kayınvalidesine hizmet ediyor.Kendisi gelsin cevap versin, ben ne desem olmaz ara bozan komşu gibi olmak istemem sonuçta
Bi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmış bende merak ediyorum. 4 de kalkcam gece. Eşim yattı, oğlan uyumadıBen hâla iğnelerden olduğunu düşünmüyorum canım benim, yarın ilk takibe takılacak yımırtaları merak ediyorum
Seninde dinlenmen gerek, uyku düzenini oturtman lazım canım benim.Bi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmış bende merak ediyorum. 4 de kalkcam gece. Eşim yattı, oğlan uyumadı
Nasıl bakacaksın yumurtalaraBi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmış bende merak ediyorum. 4 de kalkcam gece. Eşim yattı, oğlan uyumadı
_CaNanSu_ gel canım
O bana kızmazNe söylesem umursamazGelmeyecek mi pinkstrap nevreste dedikodunu yapıyor
Aynen öyleydiBenim ilgi alanıma göre bir konu mu var ortada
Evet, biliyorum da nasıl olacak onu bilmiyorumSeninde dinlenmen gerek, uyku düzenini oturtman lazım canım benim.
@minik meleklerim kayınvalideyi yolladı, sutyen sallıyorBenim ilgi alanıma göre bir konu mu var ortada
Bebelere balon versin, gelecek
Seni hep burada görmek istiyoruz fakat rakip olarak korkuyoruz
Yarın doktora gidiyorum. O bakacak :)Nasıl bakacaksın yumurtalara
O bana kızmazNe söylesem umursamaz
Yok, maksadı başkaydıZafer bayraklarını göğe kaldırmış
Hakkıdır