- 8 Nisan 2017
- 56.741
- 296.402
Bana dokanan olmadı yaaa eşime e yerli yersiz laf soktular oda cvp ini vererek geçti şimdi de eşim ojalra eve götürdü yol boyu fitler dururlar artık menü vereyim mi sizeNasıl geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dokanan olmadı yaaa eşime e yerli yersiz laf soktular oda cvp ini vererek geçti şimdi de eşim ojalra eve götürdü yol boyu fitler dururlar artık menü vereyim mi sizeNasıl geçti?
Oyyy kıyamam yazık
İp atlamadığı kaldı diyecektim ama atladıOyyy kıyamam yazık
Ver bakalım:)Bana dokanan olmadı yaaa eşime e yerli yersiz laf soktular oda cvp ini vererek geçti şimdi de eşim ojalra eve götürdü yol boyu fitler dururlar artık menü vereyim mi size
Anladım adim gecmedi yani. E ozaman olay bu noktaya nasil geldi nerden niye cikti dedikodu muhabbeti. Benim beyim error.Seni hiç çağırmamışlar.Ancak kendileri konuşuyor
Ver ne yedirdin de sustularBana dokanan olmadı yaaa eşime e yerli yersiz laf soktular oda cvp ini vererek geçti şimdi de eşim ojalra eve götürdü yol boyu fitler dururlar artık menü vereyim mi size
Şimdi üzüntüden yemek falan yiyemez kilo verirİp atlamadığı kaldı diyecektim ama atladı
Ne olmuş?
Ekle canım, kaybedecek biseyim yok, zaten kaybettimHakkaten hala madalyam gelmedi...
Yarışmayı boykot mu etsem madalyam gelene kadar
Kahve herkese zararlı, günde kaç kez içiyorsun ?Kahveyi senin içmen yasak canım, benim değil
Başımın ağrısını anca kahve keser
yarın için hazırlık yapıyordum, geldimC A N O @tontriko @tuzsuz_ruh @_CaNanSu_ nereyeduu?
Hadi Tenceresiz kaldim anne in kayınvalidesi falan, fırsatı yok.
Diğerleri neredeee
hehehe seviliyosun ablam. ben senin yaşı bilmiyodum gecmise bakarken gördüm az onceBenim dedikodumun yapılmasından sana fırsatları kalmadı canım, hep Yasmin hep Yasmin
Ellerine sağlık canımO kadar aylar sonra geldikleri için et govec
Bulgur pilavı (kapama)
Tarhana çorbası
Kabak tatlısı
Salata
Turşu
Yoğurt
daha neler yapacağım durİp atlamadığı kaldı diyecektim ama atladı
Değil mi, midesi kelebeklerle doludurŞimdi üzüntüden yemek falan yiyemez kilo verir
Ohhh, menü kallavi maşallahO kadar aylar sonra geldikleri için et govec
Bulgur pilavı (kapama)
Tarhana çorbası
Kabak tatlısı
Salata
Turşu
Yoğurt
Gelende kallaviOhhh, menü kallavi maşallah
Un Kurabiyesini sen mi yapıyorsunNe olmuş?
Dedikodu yok sadece merak uyandırmak istedikAnladım adim gecmedi yani. E ozaman olay bu noktaya nasil geldi nerden niye cikti dedikodu muhabbeti. Benim beyim error.
2 günde 1 defaEkle canım, kaybedecek biseyim yok, zaten kaybettim
Kahve herkese zararlı, günde kaç kez içiyorsun ?
yarın için hazırlık yapıyordum, geldim
Pinkom nasılsınİyisin inşaallahNe olmuş?